پنجشنبه, ۹ بهمن ۱۴۰۴ /
63492
۰۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۰
261 بازدید
۰

بخاطر اینکه یک پست را از آدم منسوب به شما گرفته‌اند، علیه دولت وارد شده‌اید

در میان سیاسیون ایرانی آقای قالیباف عجیب‌ترین است.‌ هیچ‌گاه نتوانسته است نوعی ثبات و پایداری که لازمه سیاست‌ورزی موثر است را از خود نشان دهد. عجیب‌تر اینکه این کار را نه یک بار که چند بار انجام داده است.



بخاطر اینکه یک پست را از آدم منسوب به شما گرفته‌اند، علیه دولت وارد شده‌اید
بخاطر اینکه یک پست را از آدم منسوب به شما گرفته‌اند، علیه دولت وارد شده‌اید

در میان سیاسیون ایرانی آقای قالیباف عجیب‌ترین است.‌ هیچ‌گاه نتوانسته است نوعی ثبات و پایداری که لازمه سیاست‌ورزی موثر است را از خود نشان دهد. عجیب‌تر اینکه این کار را نه یک بار که چند بار انجام داده است.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، روزنامه هم‌میهن نوشت: گویی باید از یک سوراخ چند بار گزیده شود. افق بلندمدتی ندارد؛ لذا درگیر مسائل جزیی و تاکتیکی می‌شود. کافی است نگاهی به سیاستمداران دیگر بیندازد تا ثبات رفتاری را بیاموزد و این‌همه سرمایه سیاسی خود را تلف نکند. شاید دلیل اصلی آن نداشتن مشاورانی امین و خیرخواه است. به‌جایش مشاورانی هستند که منافع خود را بر مصالح ایشان ترجیح می‌دهند.

این اشتباه‌ها از انتخابات سال۱۳۸۴ که تا حالا ۲۰سال گذشته همواره تکرار شده است. در سال‌های ۱۳۸۴، ۱۳۹۲، ۱۳۹۶، ۱۴۰۲، و حتی ۱۴۰۳ تکرار شده است. در همه موارد نتوانست دوست و دشمن سیاسی خود را بشناسد و در دام افتاد و مکرر شکست خورد؛ درحالی‌که در همه موارد شانس‌های قابل‌توجهی داشت. او همیشه از خودش شکست خورد و اکنون دوباره در حال تکرار این اشتباه است.

او که رقبای درون‌گروهی‌اش در انتخابات سال گذشته و در غیاب اصلاح‌طلبان چنان رفتاری با او کردند که آرای او در تهران و در سال۱۴۰۲ نسبت به ۱۳۹۸ حدود ۷۰درصد کاهش داشت و از رتبه اول به چهارم سقوط کرد، نه‌تنها درس نگرفت که در انتخابات ریاست‌جمهوری امسال آمد و شعار جبهه انقلاب را داد، ولی در هفته آخر انتخابات رفقای انقلابی او چنان کاری با او کردند که احتمالاً از نامزدی پشیمان شد.

او که بهترین و آخرین فرصت را برای ریاست‌جمهور شدن داشت، با حدود ۱۴درصد رای سوم و حذف شد. درحالی‌که همه ستادهای او به‌سوی پزشکیان آمدند، خودش را مجبور به حمایت از جلیلی کردند. کوشش‌هایی که حتی پیش از این برای انداختن او از ریاست مجلس شد بر کسی پوشیده نبود. واقعاً نوبر است که با ادعای سیاستمداری، کسی بتواند با این رفتار متحد پابه‌کاری در جامعه و مردم پیدا کند.

اکنون مواضع وی درباره ظریف و اینکه انتصاب قانونی نیست؛ روی دیگر این بی‌ثباتی را نشان می‌دهد. اول اینکه نیاز نبود سه‌ماه بگذرد که چنین صحنه‌ای را رقم بزنند. ایشان جلسات زیادی با آقای پزشکیان داشته‌اند. می‌توانستند و می‌بایست همان‌جا و با حضور رئیس قوه‌قضاییه مسئله را حل‌وفصل می‌کردند.

واقعاً باید به حال سیاست‌ورزی در ایران گریه کرد که در چنین شرایط بحرانی کشور که در تاریخ بی‌سابقه است؛ مسئله‌ای را که یا نباید به‌وجود آید یا با چند جمله درون‌ساختاری حل‌وفصل می‌شود، از جانب قدرت‌طلبان بی‌مسئولیت فقط به دلیل کینه‌ورزی و نفرت‌پراکنی این جماعت تبدیل به مسئله اصلی کشور شود و رئیس مجلس را هم به دنبال خود بکشاند.

دوم اینکه از کی تا حالا آقایان مدافع حاکمیت قانون شده‌اند که این دومین مورد آن باشد؟ جناب آقای قالیباف! دو سال است که برخی رفتارهای غیرقانونی با زنان شده که حقوقدانان و حتی دادگاه‌ها آنها را نپذیرفته‌اند؛ ولی تاکنون حتی یک جمله انتقادی یا اقدام عملی از سوی شما و مجلس با این رفتارها دیده نشده است؛ حالا چرا باید خود را دوباره در تور و بازی این جماعت گرفتار کنید؟ انواع تخلفات از بودجه مصوب در گذشته را رسیدگی می‌کردید؛ شاید این مورد را هم به‌عنوان مصداق قانونگرایی شما باور می‌کردیم.

عقل متعارف پاسخی برای این رفتار آقای رئیس‌مجلس ندارد مگر ارجاع به تغییر یا عزل رئیس صندوق بازنشستگی کشور شود. صندوقی که باید به وضع بغرنج بازنشستگان برسد و نه اینکه حیاط خلوت این و آن باشد. شما خیلی خوب می‌دانید که اگر متحد شما در جبهه انقلاب رئیس‌جمهور شده بود، تا حالا همه دوستان‌تان از کار برکنار شده بودند.

همان کاری که در شهرداری با دوستان‌تان کردند. ولی دولت پزشکیان نه‌تنها چنین نمی‌کند، بلکه کوشیده است افراد شایسته حتی منسوب به شما را به کار گیرد.

ولی قرار نیست هر فرد بی‌صلاحیتی به دلیل حمایت شما یا وابستگی به شما همچنان در مصدر کار بماند. بهتر است خودزنی سیاسی را پایان دهید و از مشاورانی امین و دارای صلاحیت استفاده کنید.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 63492 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60187 بازدید ]
8 سال پيش [ 35380 بازدید ]
9 سال پيش [ 20684 بازدید ]
6 سال پيش [ 20307 بازدید ]
5 سال پيش [ 13981 بازدید ]
8 سال پيش [ 13696 بازدید ]
9 سال پيش [ 12606 بازدید ]
6 سال پيش [ 10843 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9720 بازدید ]
6 سال پيش [ 9262 بازدید ]
4 سال پيش [ 9040 بازدید ]
4 سال پيش [ 8582 بازدید ]
5 سال پيش [ 7899 بازدید ]
7 سال پيش [ 7893 بازدید ]
4 سال پيش [ 7780 بازدید ]
3 سال پيش [ 7771 بازدید ]
4 سال پيش [ 7532 بازدید ]
5 سال پيش [ 7507 بازدید ]
3 سال پيش [ 6911 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1074 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1343 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1386 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1105 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1099 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1386 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1077 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1077 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1368 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 934 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 996 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1063 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 926 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 971 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 970 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 904 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 855 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 905 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 853 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 436 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 156 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 248 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 178 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 233 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 215 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 179 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 282 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 217 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 377 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 118 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 263 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 244 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 3832 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 304 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 144 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 273 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 24 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید