چهارشنبه, ۱۱ تیر ۱۴۰۴ /
78653
۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۱
54 بازدید
۰

بحران دریاچه ارومیه در سطح ملی است

استاندار آذربایجان شرقی فاجعه و بحران دریاچه ارومیه را در سطح ملی دانست و گفت: یکی از تهدیدات عمده برای شهرستان‌های اطراف دریاچه ارومیه، فرونشست و خشک‌شدن آب چاه‌های کشاورزی است. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، بهرام سرمست در دیدار با مردم عجب‌شیر که در روستای گورآوان برگزار شد با اشاره […]



بحران دریاچه ارومیه در سطح ملی است
بحران دریاچه ارومیه در سطح ملی است

استاندار آذربایجان شرقی فاجعه و بحران دریاچه ارومیه را در سطح ملی دانست و گفت: یکی از تهدیدات عمده برای شهرستان‌های اطراف دریاچه ارومیه، فرونشست و خشک‌شدن آب چاه‌های کشاورزی است.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، بهرام سرمست در دیدار با مردم عجب‌شیر که در روستای گورآوان برگزار شد با اشاره به تحقق شعار وفاق ملی و توسعه پایدار دولت چهاردهم، گفت: اهتمام بر این داریم که با همکاری و همیاری تمام مشکلات و عقب‌ماندگی‌های شهرستان‌های استان را حل کنیم.

وی ادامه داد: استانداری با پیگیری، ناظر بر حل مشکلات در سطح استانی با سفر های شهرستانی و پیگیری‌های فرماندار است.

وی به حل مشکل و احیای دریاچه ارومیه تأکید کرد و گفت: با تخصیص اعتبار از صندوق توسعه ملی، ستاد بحران کشوری و ردیف بودجه خاص و با همکاری مردم و کشاورزان در کاهش مصرف آب و تغییر الگوی کشت امیدواریم از بحران فاصله بگیریم.

سرمست به مشکلات و چالش‌های شهرستان عجب‌شیر اشاره کرد و افزود: پایاب سد قعله‌چای، اصلاح مسیر های گردشگری به اماکن تفریحی و گردشگری، نوسازی مدارس، اشتغال، کارآفرینی و حل مشکل شهرک‌های صنعتی بویژه در صنایع تبدیلی همچون خوراک‌های دامی از جمله مشکلات و چالش‌های این شهرستان است.

امیرعباس سلطان‌پور، فرماندار عجب‌شیر نیز در این دیدار به ظرفیت و پتانسیل بالای کشاورزی، صنعتی و اقتصادی این شهرستان تأکید کرد و گفت: عجب‌شیر در تولید برخی از محصولات کشاورزی، قطب استانی است.

حجت الاسلام و المسلمین محمود شربیانی امام‌جمعه عجب‌شیر نیز در این دیدار با اشاره به اینکه آقای حسین‌زاده خود در روستا زندگی و تمام مشکلات روستاییان را از نزدیک لمس کرده، از حضور معاون رئیس جمهوری در امور توسعه روستایی در این شهرستان برای رفع عقب‌ماندگی‌ها ابراز خرسندی کرد و گفت: اگر کسی کشاورزی و دامداری نکرده باشد و روستایی نباشد، نمی‌تواند مشکلات و ظرفیت‌های روستاییان را درک کند.

انتهای پیام

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 78653 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58438 بازدید ]
8 سال پيش [ 33669 بازدید ]
8 سال پيش [ 19012 بازدید ]
5 سال پيش [ 18613 بازدید ]
5 سال پيش [ 12372 بازدید ]
7 سال پيش [ 12042 بازدید ]
8 سال پيش [ 10918 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9225 بازدید ]
7 سال پيش [ 8100 بازدید ]
5 سال پيش [ 7720 بازدید ]
4 سال پيش [ 7518 بازدید ]
4 سال پيش [ 6997 بازدید ]
5 سال پيش [ 6335 بازدید ]
6 سال پيش [ 6308 بازدید ]
2 سال پيش [ 6247 بازدید ]
4 سال پيش [ 6055 بازدید ]
4 سال پيش [ 6046 بازدید ]
4 سال پيش [ 5960 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 261 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 923 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 52 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 344 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 563 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 65 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 479 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 297 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 424 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 300 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 556 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 305 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 3580 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 381 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 73 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 306 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 281 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 61 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 106 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 724 بازدید ]