چهارشنبه, ۱۸ تیر ۱۴۰۴ /
62022
۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۹:۵۲
87 بازدید
۰

با فیلترینگ می‌خواستیم مردم از اینستاگرام و تلگرام استفاده نکنند

یک نماینده مجلس گفت: غرض این بود با فیلترینگ مردم از اینستاگرام توییتر و تلگرام استفاده نکنند ولی تقریب هشتاد درصد کسانی که از فضای مجازی استفاده می کنند از این فضاهای به ظاهر ممنوعه با فیلتر شکن در حال استفاده هستند. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، جواد نیک‌بین نماینده بردسکن، […]



با فیلترینگ می‌خواستیم مردم از اینستاگرام و تلگرام استفاده نکنند
با فیلترینگ می‌خواستیم مردم از اینستاگرام و تلگرام استفاده نکنند

یک نماینده مجلس گفت: غرض این بود با فیلترینگ مردم از اینستاگرام توییتر و تلگرام استفاده نکنند ولی تقریب هشتاد درصد کسانی که از فضای مجازی استفاده می کنند از این فضاهای به ظاهر ممنوعه با فیلتر شکن در حال استفاده هستند.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، جواد نیک‌بین نماینده بردسکن، خلیل آباد و کاشمر در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به وضعیت فعلی فیلترینگ و اختیارات رئیس جمهور در خصوص رفع آن، گفت: قطعا رئیس شورایعالی فضای مجازی کشور رئیس جمهور است و رئیس جمهور اختیارات لازم را جهت فیلترینگ و رفع آن دارد تصمیم در حقیقت با دولت است فعلا هیچ قانونی در مجلس برای فیلترینگ و رفع آن گذاشته نشده است و همه اختیارات دست شورایعالی فضای مجازیاست یا نهایت شورایعالی امنیت ملی که باز رئیس هر دو رئیس جمهور است بنابراین اختیارات لازم برای رفع فیلترینگ و یا ادامه آن برای رئیس جمهور وجود دارد و دولت آقای پزشکیان باید برای این موضوع تصمیم بگیرد.

به گزارش تابناک بخش هایی از گفت و گوی نیک بین را در ادامه می خوانید:

نسبت به موضوع اینترنت، دولت طبق قول‌هایی که داده است باید هم پهنای باند و هم سرعت را برای مردم تامین کند که همه مردم در اقصی نقاط ایران دسترسی آسان به فضای مجازی و اینترنت داشته باشند تا بتوانند فعالیتهای خود را در این فضا که در حقیقت یک فضای حقیقی برای اعتبار کسب و کارهاست به سهولت انجام دهند.
در خصوص تداوم وضعیت فعلی فیلترینگ در کشور، دیگر قابل تداوم نیست به جهت اینکه غرض این بود با فیلترینگ مردم از اینستاگرام توییتر و تلگرام استفاده نکنند ولی تقریب هشتاد درصد کسانی که از فضای مجازی استفاده می کنند از این فضاهای به ظاهر ممنوعه با فیلتر شکن در حال استفاده هستند درواقع آن غرض میسر نشده است و ما تنها با این وضعیت مردم را در حقیقت اذیت می کنیم لذا تداوم این وضعیت مقبول مجلس و دولت نخواهد بود.
فضاهای مستهجن قطعا باید محدود شوند اما فضاهایی که قابلیت استفاده علمی و تجاری دارد باید در دسترس مردم قرار بگیرد و اینکه صرف آزاد کردن یک سایت یا پلتفرم نمی‌شود گفت که رفع فیلترینگ انجام شده است، از نظر بنده این موضوع قابل تایید نیست.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 62022 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58505 بازدید ]
8 سال پيش [ 33731 بازدید ]
8 سال پيش [ 19059 بازدید ]
5 سال پيش [ 18675 بازدید ]
5 سال پيش [ 12418 بازدید ]
8 سال پيش [ 12079 بازدید ]
8 سال پيش [ 10980 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9274 بازدید ]
7 سال پيش [ 8156 بازدید ]
5 سال پيش [ 7778 بازدید ]
4 سال پيش [ 7562 بازدید ]
4 سال پيش [ 7049 بازدید ]
5 سال پيش [ 6388 بازدید ]
6 سال پيش [ 6349 بازدید ]
2 سال پيش [ 6288 بازدید ]
4 سال پيش [ 6101 بازدید ]
4 سال پيش [ 6101 بازدید ]
4 سال پيش [ 6013 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 15 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 15 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 15 دقيقه پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 15 دقيقه پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 15 دقيقه پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 16 دقيقه پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 16 دقيقه پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 16 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 16 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 16 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 117 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 127 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 125 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 102 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 105 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 106 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 73 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 88 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 38 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 78 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 166 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 121 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید