یکشنبه, ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ /
82487
۳۰ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۴
112 بازدید
۰

باید به توسعه زیرساخت ورزشی در ورزقان توجه شود

مدیرعامل باشگاه مس سونگون ورزقان در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: من آدم انتقادپذیری هستم و معتقدم وقتی فردی دلسوز شما و باشگاه یک استان است از آن مجموعه انتقاد می‌کند.



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، نقی نصیری، مدیرعامل باشگاه مس سونگون ورزقان در نشست خبری خود با اصحاب رسانه اظهار داشت: از انتقاد و شفاف‌سازی در امورات باشگاه استقبال می‌کنم. من آدم انتقادپذیری هستم و معتقدم وقتی فردی دلسوز شما و باشگاه یک استان است از آن انتقاد می‌کند.

نصیری با اشاره به کمبود بودجه این باشگاه در فصل جاری گفت: در مجموع ۱۸۰ میلیارد تومان بودجه داشتیم که با ۲۰ میلیارد کسری ۱۶۰ میلیارد شد.

وی تاکید کرد: من تمام و کمال به شفاف‌سازی اعتقاد دارم و آماده‌‌ام تمام هزینه‌های انجام شده در باشگاه را در اختیار رسانه‌ها قرار دهم.

مدیرعامل باشگاه مس سونگون درباره باخت فنی تیم فوتبال این باشگاه در جریان هفته اول لیگ دسته اول به دلیل عدم صدور کارت های بازی بازیکنان این تیم نیز تصریح کرد: باشگاه از فصل گذشته حدود دو میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان به فدراسیون فوتبال بدهی داشت. در فرصتی که داشتیم مقرر شد تا بخشی از این بدهی را پرداخت و باقی را به صورت چک تحویل دهیم اما فدراسیون، کارت بازی را دیر صادر کرد تا تیم سه امتیاز اول را از دست بدهد و مقصر باخت هفته نخست من بودم نه فرد دیگری.

نصیری به اهداف باشگاه مس سونگون اشاره کرد و بیان داشت: فوتسال دو سال است از قهرمانی فاصله گرفته که سعی می‌کنیم امسال این تیم را به قهرمانی برسانیم تا به جایگاه اصلی خود برگردد. در والیبال نیز صعود به لیگ برتر در دستورکار است و در فوتبال نیز برای حفظ سهمیه موجود تلاش می‌کنیم.

وی ادامه داد: ما تا کنون به تمام تعهدات‌مان عمل کرده‌ایم و با توجه به کمبود بودجه و تورم شدید، باید قناعت کنیم. از لحاظ مالی در صرایط نامطلوبی قرار داریم.

مدیرعامل باشگاه مس سونگون همچنین به فعالیت‌های ورزشی این باشگاه در رشته‌های مختلف اشاره کرد و گفت: مس سونگون بیشترین فعالیت ورزشی را در استان دارد و هیچ ارگان یا نهادی به اندازه ما در این زمینه فعالیت نمی‌کند.

این مقام مسئول در پاسخ به این سوال که با توجه به کمبود بودجه چرا برای تیمداری در سایر رشته ها از جمله کشتی اصرار دارید؟ گفت: شهرام دبیری به عنوان رییس هیات کشتی این ایدهررا مطرح کرد و ما با توجه به کمبود باشگاه ها در ورزش های انفرادی در این رشته تیمداری کردیم. با شایستگی به لیگ‌ برتر کشتی صعود کردیم اما متاسفانه به دلیل کمبود بودجه قادر به ادامه تیمداری در رشته کشتی نخواهیم بود.

وی درباره حضور فرزاد گنجه‌لو، فردی که به عنوان ادمین پیج آکادمی باشگاه مس سونگون منتسب است در تیم فوتبال مس سونگون گفت: این بازیکن ابتدا به بنده مراجعه کرد و گفت بهترین بازیکن هستم اما چون پارتی و پول ندارم نمی‌توانم به جایی برسم، لذا اجازه دهید در است تیم فوتبال حضور داشته باشم.

نصیری افزود: سپس با سرمربی صحبت کردم تا تست از او بگیرد. بعد از یک ماه حضور در تمرینات با او قرارداد بستم که رقم آن نیز ۳۰۰ میلیون می‌باشد. این بازیکن هرچقدر که بد باشد از بسیاری بازیکنان خارجی بهتر است زیرا بومی استان است.

وی خاطرنشان ساخت: تمام سعی‌مان را کردم تا دلالان را از تیم فوتبال دور کنم اما نشد و فقط ۳۰ درصد در این راه موفق بودم.

نصیری همچنین از عقد قرارداد پخش زنده بازی‌های فوتسال مس سونگون با صداوسیما خبر داد و گفت: بعد از ۱۰ سال کدورت و بی‌مهری، این قرارداد همکاری منعقد شد.

نصیری دلیل انتقال میزبانی دیدار تیم فوتبال مس سونگون برابر پارس جنوبی جم به ارومیه را فرصت کوتاه برای تعیین زمین، عدم همراهی هیات فوتبال و اداره ورزش‌وجوانان و اولتیماتوم فدراسیون برشمرد و گفت: سازمان لیگ ورزشگاه های شهید توانا و شهید قویدل تبریز را تأیید نکردند که البته با مساعدت و توافق مسئولین اداره ورزش و جوانان و یا هیات فوتبال این امر میسر بود که مسئولان همراهی نکردند.

مدیرعامل باشگاه مس سونگون تاکید کرد: ابتدا قرار بود استادیوم بنیان دیزل محل میزبانی تیم باشد ولی به خاطر بازی‌های تراکتور، میسر نشد و دیگر زیرساختی برای برگزاری مسابقات فوتبال مس سونگون در تبریز نبود.

وی در پاسخ به خبرنگار تبریز ما (به نقل از عصر تبریز) مبنی بر آخرین وضعیت کمپ ورزشی مس سونگون در ورزقان نیز گفت: بر اساس اعلام‌ مدیرعامل قبلی قرار بود فاز اول کمپ ورزشی مس سونگون در ورزقان طی چند ماه آینده به بهره برداری برسد اما متاسفانه این پروژه فقط ۴۸ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

مدیرعامل باشگاه مس سونگون ادامه داد: پروژه کمپ ورزشی در ورزقان سه سال پیش شروع شده اما با توجه به اینکه پیمانکارش کار نکرد نیمه کاره مانده است. این پروژه متعلق به باشگاه نیست و منابع مالی با شرکت ملی مس و مالکیت آن با مجتمع مس سونگون است.

وی ادامه داد: ورزقان شهرستان محرومی است و تقریبا فاقد زیرساخت‌های ورزشی لازم است و از این رو نیاز است مسئولان محترم نگاه ویژه‌ای به پتانسیل این شهرستان داشته باشند تا جوانان بتوانند از آن‌ها استفاده کنند.

@asrtabrizsport

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 82487 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60218 بازدید ]
8 سال پيش [ 35418 بازدید ]
9 سال پيش [ 20723 بازدید ]
6 سال پيش [ 20338 بازدید ]
5 سال پيش [ 14010 بازدید ]
8 سال پيش [ 13729 بازدید ]
9 سال پيش [ 12644 بازدید ]
6 سال پيش [ 10876 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9763 بازدید ]
6 سال پيش [ 9285 بازدید ]
4 سال پيش [ 9084 بازدید ]
4 سال پيش [ 8604 بازدید ]
5 سال پيش [ 7928 بازدید ]
7 سال پيش [ 7925 بازدید ]
4 سال پيش [ 7818 بازدید ]
3 سال پيش [ 7798 بازدید ]
4 سال پيش [ 7562 بازدید ]
5 سال پيش [ 7548 بازدید ]
4 سال پيش [ 6969 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1114 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1398 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1441 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1158 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1138 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1447 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1112 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1120 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1420 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 975 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1039 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1108 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 956 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1013 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1014 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 958 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 892 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 939 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 903 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 458 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 141 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 133 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 87 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 238 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 85 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 72 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 133 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 99 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 119 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 62 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 137 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 128 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 103 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 72 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 36 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 68 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 35 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 87 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 202 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 168 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید