یکشنبه, ۳۰ آذر ۱۴۰۴ /
65684
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
199 بازدید
۰

بازدید فرمانده قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع از پتروشیمی تبریز

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز) به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی تبریز، سردار مصطفی محمد نجار، فرمانده قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به همراه مهندس سید مجید هدایت مدیرعامل گروه سرمایه گذاری غدیر و مهندس سید جعفر هاشمی مدیرعامل گروه گسترش نفت و گاز پارسیان در رأس […]



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز) به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی تبریز، سردار مصطفی محمد نجار، فرمانده قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به همراه مهندس سید مجید هدایت مدیرعامل گروه سرمایه گذاری غدیر و مهندس سید جعفر هاشمی مدیرعامل گروه گسترش نفت و گاز پارسیان در رأس هیئتی بلندپایه، از مجتمع پتروشیمی تبریز بازدید کردند.

هیئت مذکور پس از زیارت شهید گمنام در شرکت پتروشیمی تبریز و اقامه نماز، از واحدهای تولیدی و پروژه‌های توسعه‌ای از جمله پروژه‌های پلی‌اتیلن سنگین، پروژه انتقال و استفاده از پساب شهر تبریز و EBSM بازدید نمودند.

در ابتدای این مراسم دکتر سید نوراله میراشرفی، مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره پتروشیمی تبریز به همراه مدیران ارشد این شرکت، گزارشی جامع از وضعیت تأمین خوراک، میزان تولید و فروش، منابع انسانی، دستاوردهای پژوهشی، مهندسی ساخت، فعالیت‌های زیست محیطی و نیز چالش‌ها و مسائل جاری مجتمع ارائه نمودند. همچنین در ادامه جلسه مدیران پروژه‌های پلی‌اتیلن سنگین، استفاده از پساب شهری و اتیل بنزن و استایرن مونومر، به تشریح آخرین وضعیت پیشرفت پروژه‌های تحت مسئولیت خود پرداختند.

سردار دکتر محمدنجار در ابتدای سخنان خود، ضمن گرامیداشت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و هفته بسیج، از پیشرفت‌های صورت گرفته در پروژه‌های توسعه‌ای پتروشیمی تبریز ابراز خرسندی کرد و به اهمیت توسعه پایدار و افزایش بهره‌وری اشاره و بر حمایت کامل قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع در رفع چالش‌ها و موانع شرکت پتروشیمی تبریز تأکید نمود.

وی همچنین از همت و تلاش کم‌نظیر کلیه کارکنان و متخصصین در واحدهای مختلف مجتمع پتروشیمی تبریز تقدیر نمود و بر تغییر برخی چارچوب‌های فنی گذشته و استفاده از فناوری‌های نوین تأکید کرد.

فرمانده قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح همچنین ضمن اشاره به اهمیت و لزوم حمایت بیشتر و همه‌جانبه‌ی شرکت‌های بالادستی و حاکمیتی برای رشد روند توسعه و پیشرفت پروژه‌های مجتمع پتروشیمی تبریز به منظور نیل به اهداف از پیش تعیین شده، اظهار داشت: اقدامات و کارهای خوبی در شرکت پتروشیمی تبریز انجام شده است که حقیقتاً شایسته قدردانی، توجه و پشتیبانی است.

در ادامه این جلسه مهندس سید مجید هدایت مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری غدیر و مهندس سید جعفر هاشمی مدیرعامل گروه گسترش نفت و گاز پارسیان به ایراد نظرات و ارائه نکات فنی و اقتصادی مهمی پرداختند.

سید مجید هدایت ضمن اشاره به ظرفیت‌های بالای پتروشیمی تبریز به دلیل موقعیت استراتژیک و نزدیکی به کشورهای اروپایی، بر لزوم گسترش فعالیت‌های بازرگانی و سرمایه‌گذاری بالاخص در زمینه صادرات تأکید نمود.

مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری غدیر در ادامه اظهار داشت: آنچه که امروز در شرکت پتروشیمی تبریز مشاهده کردم، یک دنیا تلاش و توکل و باز کردن صحنه‌ها، پهنه‌ها و میدان‌های اقتصادی بود که قطعاً با این روحیه عظیم بسیاری از امور می‌توانند به سرانجام برسند؛ به همین جهت به دکتر میراشرفی مدیرعامل این شرکت و همکاران پرتلاش ایشان که برای پایداری این صنعت ارزشمند فعالیت می‌کنند، تبریک می‌گویم.

هدایت افزود: از اقدامات و تلاش‌های گسترده مجموعه پتروشیمی تبریز در تولید محصولات متنوع تقدیر می‌نمایم، چراکه نگهداری و ایستایی این مجتمع وسیع در بخش‌های مختلف به همکاری و همدلی گسترده‌ای نیازمند است.

مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری غدیر در پایان اظهار داشت: بدون شک موفقیت پروژه‌های توسعه‌ای مستلزم امکان‌پذیری فنی آنها است و همکاران در این زمینه باید با دقت نظر بسیار بالایی فعالیت‌های خویش را پیگیری نمایند و در این رابطه باید برنامه‌ی پنج‌ساله تدوین گردد.

مدیرعامل گروه گسترش نفت و گاز پارسیان نیز، با تأکید بر اهمیت توسعه صنایع پتروشیمی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، بر لزوم حمایت از طرح‌های توسعه‌ای پتروشیمی تبریز و پیاده‌‎سازی استراتژی‌های نوین به منظور تولید محصولات با سوددهی بالاتر تأکید نمود.

مهندس سید جعفر هاشمی اظهار داشت: امیدواریم روند افزایش ۱۰۳ درصدی سود خالص این شرکت در شش ماهه‌ی نخست سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته، در نیمه دوم سال نیز ادامه یابد و در این راستا گروه گسترش نفت و گاز پارسیان از هیچ حمایتی دریغ نخواهد کرد.

در پایان این مراسم، از فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی تعدادی از کارکنان شرکت پتروشیمی تبریز، تقدیر شد.

گفتنی است این هیئت اقتصادی به منظور بازدید و بررسی وضعیت شرکت‌های پالایش نفت تبریز، پتروشیمی تبریز و موتوژن به شهر تبریز سفر کرده بودند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 65684 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59976 بازدید ]
8 سال پيش [ 35183 بازدید ]
8 سال پيش [ 20504 بازدید ]
6 سال پيش [ 20076 بازدید ]
5 سال پيش [ 13774 بازدید ]
8 سال پيش [ 13511 بازدید ]
8 سال پيش [ 12407 بازدید ]
6 سال پيش [ 10646 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9520 بازدید ]
6 سال پيش [ 9087 بازدید ]
4 سال پيش [ 8856 بازدید ]
4 سال پيش [ 8388 بازدید ]
5 سال پيش [ 7723 بازدید ]
7 سال پيش [ 7716 بازدید ]
3 سال پيش [ 7572 بازدید ]
4 سال پيش [ 7503 بازدید ]
4 سال پيش [ 7341 بازدید ]
5 سال پيش [ 7329 بازدید ]
3 سال پيش [ 6583 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 794 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 993 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1029 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 825 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 829 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1042 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 829 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 803 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1039 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 716 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 741 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 796 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 678 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 728 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 733 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 673 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 646 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 664 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 648 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 344 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 173 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 113 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 632 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 192 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 126 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 50 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 90 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 212 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 19 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 188 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1133 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 191 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 58 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 65 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 764 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 199 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 122 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید