جمعه, ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ / 20:11:23
46033
۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۵
247 بازدید
۰

ایجاد بازارچه‌‏‏ی صنایع دستی آذربایجان شرقی در قزلجه میدان

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی از ایجاد بازارچه‏‏‌ی صنایع دستی استان در قزلجه میدان، خبر داد.


ایجاد بازارچه‌‏‏ی صنایع دستی آذربایجان شرقی در قزلجه میدان

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی از ایجاد بازارچه‏‏‌ی صنایع دستی استان در قزلجه میدان، خبر داد.

به گزارش آژانس خبری تبریزما به نقل از ایسنا، احمد حمزه‏‌زاده در تشریح این خبر اظهار کرد: این بازارچه یکی از بزرگ‏ترین بازارچه‏‌های صنایع دستی در حال ساخت کشور بوده و برای ساخت آن حدود ۳۰۰۰ متر از اراضی ملی تملک شده و زیرساخت‏‌های آن به خوبی در حال ایجاد شدن است.

 

وی ادامه داد: جدول‏ کشی این پروژه انجام و انشعابات آن مانند جریان آب، برق و گاز وصل شده و رمپ خروجی نیز آماده است، ۱۶۳ غرفه در این بازارچه با حضور هنرمندان صنایع دستی دایر خواهند بود و هنرمندان در این غرفه‏‌ها که هم به شکل کارگاهی و هم به شکل فروشگاهی فعالیت‌ خواهند کرد.

 

وی از رونمایی از بازار اینترنتی صنایع دستی آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: این بازار اینترنتی به زودی رونمایی می‏‌‍شود در آن سه رویکرد مبادله‏‌ای، معارفه‌‏ای و آموزشی در نظر گرفته شده است، در این رویکرد، تصاویر آثار هنرمندان در آتلیه‏‌ی عکاسی مخصوص این کسب و کار، تهیه شده و در معرض دید مشتریان قرار می‏‌گیرد، تمامی شرایط لازم برای تجارت در فضای مجازی در این رویکرد رعایت شده است.

 

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی از پیش‏‌بینی ۱۳ هزار غرفه به تعداد هنرمندان صنایع دستی آذربایجان شرقی در بازار اینترنتی خبر داد و گفت: متقاضیان و علاقه‏‌مندان می‌‏توانند نسبت به ثبت نام در بازار صنایع دستی اینترنتی اقدام کنند، طبق قراردادی با شرکت پست، مرسولات از طریق پست به دست مشتری می‌‏رسد و محصول سفارشی قابل عودت نیز است.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه دست نخورده نگه داشتن آثار تاریخی امکان پذیر نیست، اظهار کرد: با وجود اینکه بیش از نصف آثار تاریخی جهان در کشور ایتالیا قرار دارد، امکاناتی را با توجه به شرایط روز و نیازهای گردشگران در این آثار ایجاد کرده‌‏اند، به عنوان مثال برای تبدیل یک خانه‏‌ی تاریخی به هتل بوتیک باید زیرساخت‌‏های مورد نیاز گردشگران بدون تغییر شالوده‏‌ی اصلی بنا و معماری آن ایجاد شود.

 

وی در پاسخ به برنامه‏‌ی اداره کل میراث فرهنگی آذربایجان شرقی برای احیای حمام‌‏های تاریخی، گفت: امروزه حمام‌‏های عمومی کاربری‏شان را از دست داده‌‏اند، نه دولت توان نگهداری اثر تاریخی که درآمدی ندارد را داراست و نه بخش خصوصی رغبتی برای حفظ آن دارد، بهترین روش برای حفظ این آثار توجیه‌‏پذیری اقتصادی و تعریف کارکرد اقتصادی برای آن است.

 

حمزه‏‌زاده ادامه داد: امروزه مجوزهایی برای تبدیل حمام‏‌های تاریخی به رستوران یا مراکز عرضه‏‌ی صنایع دستی در سراسر کشور، صادر می‏‌شود و هیات دولت مصوب کرده است تغییر کاربری حمام‏‌های تاریخی صرفا تحت نظر میراث فرهنگی و بدون اخذ عوارض شهرداری باشد.

 

وی خاطرنشان کرد: دولت چنین بسته‌‏های حمایتی را برای حفظ آثار تاریخی متعدد در نظر گرفته است، حدود ۴۰۰۰ آثار تاریخی فرهنگی در آذربایجان شرقی وجود دارد که ۲۰۰۰ مورد از آن‏ها ثبت ملی شده‌‏اند و حتی تخصیص کل اعتبارات استان هم برای نگهداری از تمامی آن‏‌ها کافی نیست، از این رو باید از توان بخش خصوصی هم استفاده کرد و با ایجاد توجیه اقتصادی آن‌‏ها را به سرمایه‌‏گذاری تشویق کنیم.

 

وی متذکر شد: خانه‏‌ی سرخه‏‌ای تبریز تا پایان سال با سرمایه‌‏گذاری بخش خصوصی تبدیل به هتل بوتیک می‏‌شود، امروزه توریست‏‌ها به ویژه گردشگران خارجی تمایل بیشتری برای اسکان در هتل‏ بوتیک‌‏هایی که تاریخی و فرهنگی هم هستند، دارند، چرا که هتل‏‌هایی چندین برابر لوکس‌‏تر از هتل‌‏های شهر ما در شهر و کشور خودشان وجود دارد، اما این جاذبه‌‏های تاریخی و فرهنگی تبریز است که آن را از دیگر جاها متمایز می‏‌کند.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 46033 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57669 بازدید ]
7 سال پيش [ 32924 بازدید ]
8 سال پيش [ 18297 بازدید ]
5 سال پيش [ 17918 بازدید ]
5 سال پيش [ 11626 بازدید ]
7 سال پيش [ 11338 بازدید ]
8 سال پيش [ 10242 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8496 بازدید ]
7 سال پيش [ 7412 بازدید ]
5 سال پيش [ 6980 بازدید ]
3 سال پيش [ 6865 بازدید ]
3 سال پيش [ 6344 بازدید ]
4 سال پيش [ 5679 بازدید ]
6 سال پيش [ 5611 بازدید ]
2 سال پيش [ 5601 بازدید ]
4 سال پيش [ 5411 بازدید ]
3 سال پيش [ 5355 بازدید ]
3 سال پيش [ 5329 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 31 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 19 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 392 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 306 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 635 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 713 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 558 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 578 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 209 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 946 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 729 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1465 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 406 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 279 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 755 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 455 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1186 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1011 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 909 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 642 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 606 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 521 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید