چهارشنبه, ۱۷ دی ۱۴۰۴ /
57991
۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۶
454 بازدید
۰

اولین کنگره ملی ایمنی بیمار و آموزش پزشکی در تبریز برگزار می‌شود

به گزارش آژانس خبری تبریز ما، مسعود فقیه دینوری، روز سه شنبه بیست و هشتم اردیبهشت در نشست خبری در تشریح این خبر اظهار کرد: این کنگره از پنجم تا هشتم خرداد ماه به صورت مجازی و با هدف ارتقاء ایمنی بیمار و استفاده از نظرات افراد آکادمیک و صاحب نظر در این حوزه برگزار […]



به گزارش آژانس خبری تبریز ما، مسعود فقیه دینوری، روز سه شنبه بیست و هشتم اردیبهشت در نشست خبری در تشریح این خبر اظهار کرد: این کنگره از پنجم تا هشتم خرداد ماه به صورت مجازی و با هدف ارتقاء ایمنی بیمار و استفاده از نظرات افراد آکادمیک و صاحب نظر در این حوزه برگزار شده و این موضوع قبل از سال ۲۰۲۰ محور فعالیت‌های سازمان بهداشت جهانی قرار گرفته است.

وی، چالش‌ها و راهکارهای توسعه ایمنی بیمار در مراکز آموزشی درمانی، درس آموخته‌ها از مدیریت خطر و راهکارهای کاهش خطا در مراکز آموزشی درمانی و کوریکولوم‌های آموزشی در خصوص ایمنی بیمار و نحوه آموزش ایمنی بیمار به دانشجویان علوم پزشکی و مقایسه کوریکولوم‌های آموزشی ایران با سایر کشورها را از جمله محورهای این کنگره، عنوان کرد.

وی، نقش آموزش از طریق فناوری‌های آموزشی از جمله شبیه‌سازی، نرم‌افزارهای کامپیوتری، مولاژها و… در پیشگیری از خطاها، آموزش ارتقاء پیامدهای مراقبتی و درمانی به عنوان مفهوم مفقوده در ایمنی بیمار و احترام به حقوق و کرامت انسانی بیمار و سایر ذی‌نفعان را از دیگر محورهای کنگره ایمنی بیمار و آموزش پزشکی، برشمرد.

فقیه دینوری متذکر شد: با توجه به بالینی بودن رشته‌های پزشکی و پرستاری، امکان خطای پزشکی و به خطر افتادن سلامت بیمار می‌شود، اینکه چه باید کرد و در دنیا چه کرده‌اند و چگونه افرادی که به عنوان معتمدین مردم در آینده خدمت ارائه خواهند کرد، محیطی امن برای بیمار و گیرنده خدمت فراهم کنند، در اولین کنگره ملی ایمنی بیمار مطرح می‌شود.

وی اضافه کرد: منظور از ایمنی بیمار تمامی خدمات ارایه شده به بیماران اعم از سرپایی تا بستری و تجویز نسخه تا خدمات بستری و اتاق عمل و …است که منجر به تامین ایمنی بیمار و تامین محیطی امن برای بیمار شود.

وی خاطرنشان کرد: به عنوان مثال بیمارستان امام رضا تبریز همواره با حواشی در بین مردم همراه بوده، درحالیکه این بیمارستان مجهزترین مرکز در شمالغرب کشور است که سرمایه انسانی و اقتصادی زیادی برای آن صرف شده و علت چنین تفکری را نمی‌دانیم؛ برگزاری کنگره‌هایی مانند اولین کنگره کشوری ایمنی بیمار و آموزش پزشکی که ایده آن برای اولین بار از شهر اولین‌ها مطرح شده، سبب اعتماد بیشتر مردم به مراکز آموزشی و درمانی می‌شود.

دبیر علمی اولین کنگره کشوری ایمنی بیمار و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: اعتماد در دنیا به مراکز آموزشی و درمانی زیاد بوده و مردم تمایل زیادی نسبت به مراجعه به این مکان‌ها دارند، اما برخی تبلیغات منفی سبب ایجاد ذهنیتی نادرست در این خصوص شده است؛ هر چند با برگزاری یک کنگره نمی‌توان ایمنی بیمار را به طور کامل تامین کرد، اما می‌توان از نتایج آن بهره‌مند شد.

وی در ادامه درصد خطاهای پزشکی در دنیا را بر اساس آمارهای اعلام شده ۱۰ درصد، عنوان کرد و گفت: آماری از میزان خطاهای پزشکی در ایران و تبریز ندارم، اما در مورد بیمارستان امام رضا (ع) تبریز با وجود تعدد مراجعان و حجم مراجعات و نقشی که در پذیرش بیماران کرونایی داشت، درصد شکایت‌ها بسیار کم بود.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=19786

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 57991 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60163 بازدید ]
8 سال پيش [ 35353 بازدید ]
8 سال پيش [ 20661 بازدید ]
6 سال پيش [ 20281 بازدید ]
5 سال پيش [ 13954 بازدید ]
8 سال پيش [ 13668 بازدید ]
8 سال پيش [ 12583 بازدید ]
6 سال پيش [ 10813 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9694 بازدید ]
6 سال پيش [ 9239 بازدید ]
4 سال پيش [ 9026 بازدید ]
4 سال پيش [ 8552 بازدید ]
5 سال پيش [ 7878 بازدید ]
7 سال پيش [ 7871 بازدید ]
3 سال پيش [ 7751 بازدید ]
4 سال پيش [ 7749 بازدید ]
4 سال پيش [ 7504 بازدید ]
5 سال پيش [ 7485 بازدید ]
3 سال پيش [ 6865 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1031 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1289 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1334 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1065 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1068 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1331 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1044 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1033 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1335 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 908 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 952 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1024 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 897 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 936 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 933 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 867 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 827 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 873 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 827 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 425 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 424 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 115 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 644 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 423 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 367 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 621 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 164 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 564 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 357 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 422 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 684 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 324 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 966 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1457 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 144 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 378 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 501 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 847 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 396 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 238 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید