پنجشنبه, ۹ بهمن ۱۴۰۴ /
81004
۳۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۹
184 بازدید
۰

انتقاد تند روزنامه اصولگرا از کارشناسان صداوسیما

«یکی از مهم‌ترین آسیب‌هایی که وحدت و انسجام ملی را تهدید می‌کند، تلاش برخی افراد و گروه‌ها برای ایجاد دوگانه‌های کاذب بین مفاهیم ملی و دینی است.»



انتقاد تند روزنامه اصولگرا از کارشناسان صداوسیما
انتقاد تند روزنامه اصولگرا از کارشناسان صداوسیما

«یکی از مهم‌ترین آسیب‌هایی که وحدت و انسجام ملی را تهدید می‌کند، تلاش برخی افراد و گروه‌ها برای ایجاد دوگانه‌های کاذب بین مفاهیم ملی و دینی است.»

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، با توجه به اظهارات تازه وحید جلیلی در خصوص امر دینی و ملی روزنامه فرهیختگان نوشت: یکی از مهم‌ترین آسیب‌هایی که امر ملی را تهدید می‌کند، تلاش برخی افراد و گروه‌ها برای ایجاد دوگانه‌های کاذب بین مفاهیم ملی و دینی است.

به‌عنوان‌مثال وحید جلیلی، قائم‌مقام صداوسیما در یک برنامه تلویزیونی با ترسیم مرزبندی بین امر ملی و دینی و استفاده از عبارت «ملی‌گرایی آغلی» برای برخی گروه‌ها به این تفرقه دامن زد. این اقدام نه‌تنها ضرورتی نداشت، بلکه در تضاد با تأکیدات رهبر انقلاب بود که صراحتاً این‌گونه مرزبندی‌ها را رد کرده‌اند.

به همین ترتیب مهدی جمشیدی، یک کنشگر سیاسی با حضور در شبکه چهار بار دیگر بر این دوگانه‌سازی تأکید کرد. این افراد بدون پاسخ به این پرسش اساسی که «بدون وجود مرز جغرافیایی به‌عنوان یک بستر تحقق حکومت دینی چگونه می‌توان از اسلام دفاع کرد؟»، به جداسازی این دو مفهوم ادامه می‌دهند.

برخی رفتارهای غیراستدلالی و تمسخرآمیز نیز به‌عنوان مصادیق امر «آغلی» شناخته می‌شوند. به‌عنوان‌مثال، انتشار اینفوگرافی‌هایی که منتقدان به محتوای مصاحبه رئیس‌جمهور با پادستر آمریکایی را با مقامات رژیم‌صهیونیستی همسان می‌سازند، یا حضور چهره‌های رسانه‌ای غیرمتخصص در برنامه‌های تلویزیونی برای نقد تمسخرآمیز عملکرد فرماندهان نظامی شهید شده نمونه‌هایی از این رفتارها هستند. رهبر انقلاب این‌گونه اقدامات را به‌عنوان «بی‌صبری» و رفتارهای مضر معرفی کرده‌اند: «جوان‌ها شور و هیجان دارند، این چیز خیلی خوبی است، این چیز خیلی لازمی است، اما بی‌صبری مضر است. اینکه بی‌صبری کنند، هی پا به زمین بکوبند که آقا چرا نشد، چرا نکردید، چرا اقدام نشد، فلان، این مضر است.»

اتهام‌زنی‌های غیرمنطقی مانند اتهام کودتا به رئیس‌جمهور از سوی یک نماینده مجلس یا حملات غیراخلاقی به چهره‌هایی مانند سعید جلیلی یا حمله حامیان همین چهره به علی لاریجانی نیز از دیگر مصادیق مخلّ امر ملی هستند. حمله یک رسانه به علی لاریجانی با تعابیری مانند «شیاد سیاسی» به دلیل حضور او در مراسم آیین حسینی نشان‌دهنده ترس از توسعه سیاسی و تلاش برای انحصارگرایی و تخریب وحدت ملی است.

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 81004 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60184 بازدید ]
8 سال پيش [ 35373 بازدید ]
9 سال پيش [ 20681 بازدید ]
6 سال پيش [ 20304 بازدید ]
5 سال پيش [ 13977 بازدید ]
8 سال پيش [ 13696 بازدید ]
9 سال پيش [ 12603 بازدید ]
6 سال پيش [ 10840 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9716 بازدید ]
6 سال پيش [ 9258 بازدید ]
4 سال پيش [ 9039 بازدید ]
4 سال پيش [ 8575 بازدید ]
5 سال پيش [ 7892 بازدید ]
7 سال پيش [ 7889 بازدید ]
4 سال پيش [ 7776 بازدید ]
3 سال پيش [ 7770 بازدید ]
4 سال پيش [ 7529 بازدید ]
5 سال پيش [ 7504 بازدید ]
3 سال پيش [ 6906 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1070 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1330 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1375 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1103 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1092 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1381 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1074 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1063 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1363 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 929 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 988 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1057 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 921 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 959 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 965 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 899 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 853 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 903 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 849 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 436 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 251 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 197 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 240 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 231 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 206 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 20 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 840 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 254 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 254 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 136 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 162 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 247 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 229 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 307 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 32 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 216 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 241 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید