پنجشنبه, ۱۹ تیر ۱۴۰۴ /
66207
۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲
81 بازدید
۰

امنیت در جامعه مستلزم همکاری تمام سازمان‌ها، نهادها و آحاد جامعه است

بدون مشارکت کلیه سازمان‌ها و نهادهای مرتبط با موضوعات امنیتی نمی‌توان امنیتی پایدار و با ثبات برقرار کرد. امنیت در جامعه مستلزم همکاری تمام سازمان‌ها و نهادها و آحاد جامعه می‌باشد. بدون مشارکت کلیه سازمان‌ها و نهادهای مرتبط با موضوعات امنیتی نمی‌توان امنیتی پایدار و با ثبات برقرار کرد. یکی از عواملی که امنیت جامعه […]



امنیت در جامعه مستلزم همکاری تمام سازمان‌ها، نهادها و آحاد جامعه است
امنیت در جامعه مستلزم همکاری تمام سازمان‌ها، نهادها و آحاد جامعه است

بدون مشارکت کلیه سازمان‌ها و نهادهای مرتبط با موضوعات امنیتی نمی‌توان امنیتی پایدار و با ثبات برقرار کرد.

امنیت در جامعه مستلزم همکاری تمام سازمان‌ها و نهادها و آحاد جامعه می‌باشد. بدون مشارکت کلیه سازمان‌ها و نهادهای مرتبط با موضوعات امنیتی نمی‌توان امنیتی پایدار و با ثبات برقرار کرد.

یکی از عواملی که امنیت جامعه را خدشه‌دار می‌کند جرائم خشن است. این گونه جرائم علاوه بر اینکه به صرف جرم بودن و قانون شکنی آزاردهنده و نیازمند مقابله هستند، از جهت خشن بودن و تاثیری که بر احساس امنیت جامعه می‌گذارند، بسیار نابهنجار و نیازمند برخورد جدی با آنها است.

اخیرا متاسفانه با نوعی از جرائم خشن مواجه شده‌ایم که بعضاً مجرمان در روز روشن و در ملأ عام در اتوبان‌ها و خیابان‌ها جلوی رانندگان را می‌گیرند و با تهدید آنها با سلاح‌های سرد و قمه زورگیری کرده و اموال با ارزش آنها را ‌ربوده و صحنه را ترک می‌کنند.

این نوع جرم فقط مجازات سرقت را ندارد بلکه به دلیل خشن بودن آن و قابل رویت بود توسط تعداد زیادی از افراد که در صحنه حاضر هستند، موجب رعب و ترس فراوان در افراد و کاهش احساس امنیت روحی، روانی و جانی مردم می‌شود لذا جبران آن هم بسیار دشوار است چون اثرات ماندگاری بر ذهنیت افراد می‌گذارد، لذا باید با این گونه جرائم به شدت برخورد شود و این امر علاوه بر اینکه می‌طلبد که پلیس در مبارزه با این گونه جرائم با شدت و قدرت و سرعت بالا و بدون اغماز برخورد کند، انتظار می‌رود که سایر سازمان‌ها و نهادهای مرتبط هم به وظیفه خود عمل کرده و در جلوگیری از این گونه جرائم خشن اقدام مناسب و پیشگیرانه داشته باشند.

بر این اساس قوه قضاییه به عنوان مجری قانون باید به شدت و با اشد مجازات با این گونه قانون شکنان برخورد کند لذا سرعت عمل در رسیدگی به جرم این افراد و در نظر گرفتن حداکثر مجازات قانونی به دلیل تاثیری که بر امنیت روانی جامعه گذاشته‌اند، مطالبه می‌گردد. این افراد نباید بتوانند با گذاشتن وثیقه و یا امور مشابه آزاد بشوند و الگویی باشند برای دیگر مجرمان و هزینه جرم برای آنها به قدری بالا برود که نه خود و نه دیگران این جرم را دیگر تکرار نکنند.

همچنین از دیگر سازمان‌های مرتبط با موضوع به ویژه از صدا و سیما انتظار می‌رود که نحوه برخورد با مجرمان خشن و عاقبت جرم آنها به بهترین نحو به مردم منتقل شود تا هم احساس امنیت مردم ترمیم گردد و هم سایر مجرمان عبرت گرفته و از تکرار چنین جرائمی بپرهیزند.

دکتر فریبا شایگان -جامعه شناس

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 66207 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58512 بازدید ]
8 سال پيش [ 33735 بازدید ]
8 سال پيش [ 19065 بازدید ]
5 سال پيش [ 18686 بازدید ]
5 سال پيش [ 12427 بازدید ]
8 سال پيش [ 12084 بازدید ]
8 سال پيش [ 10993 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9284 بازدید ]
7 سال پيش [ 8165 بازدید ]
5 سال پيش [ 7785 بازدید ]
4 سال پيش [ 7571 بازدید ]
4 سال پيش [ 7058 بازدید ]
5 سال پيش [ 6396 بازدید ]
6 سال پيش [ 6358 بازدید ]
2 سال پيش [ 6297 بازدید ]
4 سال پيش [ 6114 بازدید ]
4 سال پيش [ 6111 بازدید ]
4 سال پيش [ 6026 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 36 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 39 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 2853 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 207 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 378 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 377 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 322 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 319 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 332 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 310 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 99 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 98 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 229 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 284 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1011 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 553 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 272 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 552 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 337 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1681 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 690 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 1140 بازدید ]