سه شنبه, ۱۷ تیر ۱۴۰۴ /
60613
۱۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۵
523 بازدید
۰

امضای توافقنامه میان دانشگاه صنعتی سهند و پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت

به گزارش آژانس خبری تبریز ما، در این مراسم هشت توافقنامه به منظور تاسیس مراکز نوآوری و رشد مشترک بین پارک نوآوری و فناوری صنعت نفت  با دانشگاه‌های صنعتی سهند، شهید چمران اهواز، پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران، موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، پارک علم و فناوری خراسان رضوی، پارک علم و فناوری خراسان شمالی، پارک […]



به گزارش آژانس خبری تبریز ما، در این مراسم هشت توافقنامه به منظور تاسیس مراکز نوآوری و رشد مشترک بین پارک نوآوری و فناوری صنعت نفت  با دانشگاه‌های صنعتی سهند، شهید چمران اهواز، پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران، موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، پارک علم و فناوری خراسان رضوی، پارک علم و فناوری خراسان شمالی، پارک علم و فناوری سمنان و پارک علم و فناوری یزد ، با حضور روسای هریک از این مراکز و رئیس گروه اقتصادی دفتر رهبرمعظم انقلاب به امضا رسید.

در حاشیه این مراسم گواهینامه رتبه‌بندی شرکت‌های کارگزار پذیرش در پارک نوآوری و فناوری صنعت نفت برای اولین بار در کشور به هفت شرکت کارگزار اهدا شده و سه شرکت‌ کفا، امیرکبیر و بومرنگ در جایگاه دوم و چهار شرکت‌  انرژیک، دانش بازار سام، کاریز اعتماد و رشد در جایگاه سوم این رتبه بندی قرار گرفتند.

چندی پیش پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت، با هدف توسعه بازار دانش‌بنیان، اشتغال‌زایی تخصصی و ایجاد فضای رقابتی برای فعالان فناور حوزه نفت و گاز در ۳۲ هکتار با ارائه‌ی حمایت‌های مادی‌ و معنوی به فعالان زیست‌بوم نوآوری این حوزه ایجاد شد.

این پارک نوآوری فناوری، ایجاد کننده فضایی با کیفیت برای استقرار و هم‌افزایی حرفه‌ای بین شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق، مراکز نوآوری و فناوری، نمایندگان تخصصی نهادهای پژوهشی، فناوری و دانشگاهی، مراکز رشد و شتابدهنده ها سرمایه گذاران خطرپذیر، کارآفرینان کارگزاران نوآوری و مشاوران خبره صنعتی است.

در این مراسم هفت توافقنامه مشترک ما بین پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت و پارکهای علم و فناوری یزد، خراسان رضوی، دانشگاه های تهران، صنعتی سهند و شهید چمران منعقد شد.

همچنین سه توافقنامه نیز در راستای بهسازی، نوسازی، تجهیز و بهره برداری «مرکز رشد» مشترک پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت در دانشگاه صنعتی سهند، موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، پارک علم و فناوری استان سمنان و به امضا رسید.

پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت، دو توافقنامه نیز در زمینه‌ی بهسازی، نوسازی، تجهیز و بهره برداری «مرکز نوآوری» مشترک با پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران و دانشگاه شهید چمران اهواز منعقد کرد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی سهند، دو توافقنامه دیگر مابین پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت و پارک های علم و فناوری خراسان و یزد در زمینه حمایت همه جانبه از واحدهای فناور فعال در صنعتبه امضا رسید.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=23889

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 60613 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58488 بازدید ]
8 سال پيش [ 33720 بازدید ]
8 سال پيش [ 19048 بازدید ]
5 سال پيش [ 18660 بازدید ]
5 سال پيش [ 12412 بازدید ]
8 سال پيش [ 12070 بازدید ]
8 سال پيش [ 10962 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9265 بازدید ]
7 سال پيش [ 8149 بازدید ]
5 سال پيش [ 7768 بازدید ]
4 سال پيش [ 7550 بازدید ]
4 سال پيش [ 7040 بازدید ]
5 سال پيش [ 6380 بازدید ]
6 سال پيش [ 6343 بازدید ]
2 سال پيش [ 6281 بازدید ]
4 سال پيش [ 6094 بازدید ]
4 سال پيش [ 6091 بازدید ]
4 سال پيش [ 6007 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 238 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 275 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 289 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 335 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 442 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 310 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 375 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 633 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 319 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 280 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 325 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 428 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 213 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 253 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 248 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1873 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 517 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 238 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 294 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1488 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید