دوشنبه, ۳ آذر ۱۴۰۴ /
59444
۱۰ تیر ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۱
417 بازدید
۰

آموزش اصلی‌ترین راهکار برای مقابله با مصرف مواد مخدر است

استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: آموزش و فرهنگ‌سازی، اصلی‌ترین راهکار برای مقابله با مصرف مواد مخدر است که باید از سوی همه دستگاه‌های اجرایی و گروه‌های موثر جامعه، مورد توجه قرار گیرد. به گزارش تبریز ما، محمدرضا پورمحمدی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، اظهار داشت: این شورا در فرهنگ سازی برای جلوگیری از […]



استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: آموزش و فرهنگ‌سازی، اصلی‌ترین راهکار برای مقابله با مصرف مواد مخدر است که باید از سوی همه دستگاه‌های اجرایی و گروه‌های موثر جامعه، مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش تبریز ما، محمدرضا پورمحمدی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، اظهار داشت: این شورا در فرهنگ سازی برای جلوگیری از مصرف مواد مخدر و مقابله با هنجارشکنان این حوزه، نقش مهمی دارد.
وی ادامه داد: کسب متوالی رتبه‌های نخست ملی توسط شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، افتخار بسیار مهمی است که به رغم کمبود اعتبارات، امکانات و تجهیزات به دست آمده است.
استاندار آذربایجان‌شرقی در ادامه با اشاره به موقعیت استراتژیک استان و ضرورت توجه بیشتر به برخورد با قاچاقچیان، فروشندگان و توزیع‌کنندگان مواد مخدر، گفت: آذربایجان شرقی از جمله پاک‌ترین استان‌های کشور بوده و آمار مصرف مواد مخدر در استان در مقایسه با میانگین کشوری، بسیار پایین‌تر است.
پورمحمدی اظهار کرد: در سایه وقت‌شناسی مسئولان گذشته و هم افزایی های انجام شده در استان، آذربایجان‌شرقی به استانی عاری از معتاد متجاهر و همچنین الگویی برتر برای سایر استان‌های کشور تبدیل شده است.
وی با قدردانی از نیروهای نظامی و امنیتی در برخورد قاطع و بدون مماشات با قاچاقچیان مواد مخدر، گفت: برخورد با سوداگران مرگ، همچنان باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
پورمحمدی افزود: آموزش و فرهنگ‌سازی، اصلی‌ترین عامل در مقابله با افزایش مصرف مواد مخدر در جامعه است که باید بیشتر از گذشته مورد توجه رسانه‌ها، مطبوعات و متولیان فرهنگی جامعه قرار گیرد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان‌شرقی نیز در این جلسه به بیان گزارش عملکرد این شورا پرداخت و گفت: با راه اندازی و مدیریت مرکز ماده ۱۶ تبریز، بسیاری از مشکلات مربوط به این بخش مرتفع شده است.
رضا استاد رحیمی افزود: در حال حاضر ۵۰۲ نفر با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در این مرکز نگهداری می‌شوند و اقدامات مربوط به درمان، بازتوانی و اشتغال معتادان با همکاری شهرداری، دانشگاه علوم پزشکی تبریز و سایر دستگاه‌های اجرایی در حال اجراست.
گفتنی است در این جلسه از خانواده شهید محمدرضا سفیدی نسب و همچنین مدیران، کارشناسان و خبرنگاران حوزه مبارزه با مواد مخدر با اهدای لوح سپاس از سوی استاندار آذربایجان شرقی قدردانی شد.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/129919

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 59444 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59684 بازدید ]
8 سال پيش [ 34858 بازدید ]
8 سال پيش [ 20163 بازدید ]
6 سال پيش [ 19753 بازدید ]
5 سال پيش [ 13470 بازدید ]
8 سال پيش [ 13205 بازدید ]
8 سال پيش [ 12087 بازدید ]
6 سال پيش [ 10367 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9219 بازدید ]
6 سال پيش [ 8821 بازدید ]
4 سال پيش [ 8559 بازدید ]
4 سال پيش [ 8103 بازدید ]
5 سال پيش [ 7450 بازدید ]
7 سال پيش [ 7424 بازدید ]
3 سال پيش [ 7293 بازدید ]
4 سال پيش [ 7114 بازدید ]
4 سال پيش [ 7090 بازدید ]
5 سال پيش [ 7061 بازدید ]
3 سال پيش [ 6103 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 414 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 528 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 507 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 407 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 411 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 522 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 402 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 394 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 508 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 340 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 379 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 361 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 319 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 365 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 370 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 335 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 335 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 330 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 323 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 167 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 837 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 325 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 405 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 618 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 409 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 293 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 424 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 211 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 653 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 457 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 2419 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 467 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 736 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 540 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 543 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 641 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 2679 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 449 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 424 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 689 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید