سه شنبه, ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ /
28183
۰۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۸
450 بازدید
۰

وزیر راه: ‌قصد افزایش وام مسکن را نداریم

اسلامی در خصوص وام مسکن گفت: قصد افزایش وام مسکن را نداریم چراکه وام مسکن به افزایش قیمت مسکن کمک می‌کند و سبب می‌شود مشکلاتی ایجاد شود، هدف ما کنترل قیمت تمام شده با چند تدبیر است‌. وزیر راه و شهر سازی گفت: اتوبان ساوه همدان و آزادراه تهران ساوه خشک و بی روح است. […]



اسلامی در خصوص وام مسکن گفت: قصد افزایش وام مسکن را نداریم چراکه وام مسکن به افزایش قیمت مسکن کمک می‌کند و سبب می‌شود مشکلاتی ایجاد شود، هدف ما کنترل قیمت تمام شده با چند تدبیر است‌.

وزیر راه و شهر سازی گفت: اتوبان ساوه همدان و آزادراه تهران ساوه خشک و بی روح است.

‌محمد اسلامی در نشست بررسی مشکلات حوزه راه و شهرسازی ساوه و زرندیه در فرمانداری ساوه با اشاره به مشخص بودن مشکلات این دو شهرستان در حوزه راه و شهرسازی اظهار کرد: مشکلات و موانع این دو شهرستان به خوبی احصاء ‌و سازوکارهای برطرف شدن این مشکلات نیز تعریف شده است.

وی افزود: مشکل تامین منابع مالی بالغ بر ۶۰ درصد پروژه‌های این دو شهرستان برطرف شده است و طی سال آینده به بهره برداری خواهند رسید که نقطه امیدواری خوبی است. مابقی پروژه های نیمه تمام نیازمند تخصیص از ماده ۲۳ است، یا پروژه هایی است که جدیدا تعریف شده است که با تامین منابع مورد نیاز روند اجرای آن تسریع خواهد یافت.

وزیر راه و شهرسازی خواستار جدیت در اجرای پروژه‌های نیمه تمام این دو شهرستان و تسریع در بهره‌برداری از آنها شد و ‌افزود: پیگیری منسجم و هماهنگی بین بخشی موجود در بین دستگاههای اجرایی استان مرکزی و شهرستان‌های ساوه و زرندیه موجب تسریع در افتتاح پروژه ها خواهد شد.

وی همچنین خواستار اتخاذ تمهیدات لازم برای فراهم کردن بستر سفر ایمن مسافران نوروزی شد و افزود: اتوبان ساوه همدان و نیز آزادراه تهران ساوه خشک و بی روح است و باید به گونه ای عمل شود تا شاهد طراوت و شادابی در این محورها باشیم تا مردم و مسافران نوروزی در سایه طراوت ایجاد شده با تامین زیرساخت‌های مناسب بتوانند توقف کرده و سپس اقدام به پیمودن ادامه مسیر کنند و به این شکل بخشی از حوادث و سوانح جاده‌ای در این محورها که ناشی از خستگی و خواب آلودگی است با توقف و استراحت مسافران و عموم مردم کاهش یابد.

وی خواستار انجام سرمایه گذاری‌های جانبی برای تقویت نشاط و شادابی در این محورهای پرتردد کشور شد و افزود: احداث مجتمع های خدماتی رفاهی، ایجاد بازارچه های فروش سوغات و عرضه محصولات گوناگون در تقویت نشاط و شادابی محورهای مواصلاتی این دو شهرستان ضروری است و در تقویت اقتصاد و معیشت مردم منطقه تاثیرگذار است.

وزیر راه و شهرسازی خواستار افزایش عوامل مشوق توقف در محورهای مواصلاتی این دو شهرستان با پیگیری مجموعه استانداری و فرمانداری شد و افزود: این رویکرد به عنوان سیاست جدید وزارت راه و شهرسازی در تمامی نقاط مواصلاتی کشور اجرایی خواهد شد تا رانندگان در سایه جذابیت های ایجاد شده در جاده ها اقدام به توقف و رفع خستگی کنند.

وی به نیازهای این دو شهرستان در حوزه مسکن نیز اشاره کرد و خواستار تقویت فعالیت شرکت‌های انبوه سازی شد و افزود: با ثبت نام مردم در این شرکت های انبوه سازی ضمن ایجاد اشتغال و تامین مسکن مورد نیاز مردم گره از مشکلات افراد فاقد مسکن باز خواهد شد.

مقام عالی وزارت راه و شهرسازی در سفر به ساوه و زرندیه ضمن بازدید از محورهای مواصلاتی این دو شهرستان و نیز کنارگذر ساوه پس از شرکت در این جلسه هم اندیشی برای بررسی مشکلات، ساوه را به مقصد اراک ترک کرد.

‌قصد افزایش وام مسکن را نداریم

وزیر راه و شهرسازی گفت: جریان بخشیدن به احداث مسکن برنامه محوری دولت است و پروژه مسکونی کوی کوثر اراک یکی از پروژه هایی است که با همین هدف ایجاد شده است.

به گزارش ایسنا، ‌محمد اسلامی در حاشیه افتتاح پروژه ۵۲۸ واحدی سپاس در کوی کوثر اراک نیز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه یکی از برناهه‌های محوری دولت دوازدهم جریان بخشیدن به احداث مسکن است گفت: پروژه مسکونی مجتمع کوثر یکی از همان پروژه هایی است که در همین راستا در قالب پروژه احداث ۴۰۰ هزار واحد جدید در سطح کشور توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی پیگیری می‌شود.

وی افزود: پیش بینی می‌شود حدود ۸ هزار واحد در استان در ادامه این طرح قابلیت احداث داشته باشند که اقشار متوسط و کم درآمد را تحت اسکان قرار دهد.

وزیر راه و شهرسازی استان مرکزی با بیان اینکه این مکان یکی از مکان‌های خوش موقعیت است که جاذبه زندگی و کیفیت زندگی خوبی خواهد داشت، تصریح کرد: پروژه کوی کوثر اراک در یک مکان مناسب احداث شده و معیارهای شهرسازی و استانداردها نیز در آن رعایت شده که قابل ستودن است و زمینه ایجاد فضای آموزشی و مسجد و سایر فضاهای مورد نیاز نیز در این محدوده با کمک خیران و استانداری مرکزی فراهم خواهد شد.

اسلامی بیان کرد: امروز ۵۲۸ خانوار در واحدهای مسکونی این پروژه مستقر شدند و امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های انجام شده همه مردم و افرادی که صاحب خانه نشده اند تا یکی دوسال آینده کلید منازل خود را تحویل بگیرند.

وی ادامه داد: ‌این برنامه مربوط به اقشاری است که تحت پوشش سازمان‌های حمایتی هستند که در این رابطه زمین در اختیار کمیته امداد و بهزیستی قرار داده و قرار خواهیم داد، از پروژه های مسکن مهر حدود ۶۰ هزار واحد در سطح کشور به کمیته امداد ارائه شد که آنها ۱۰ هزار واحد را در اختیار گرفته‌اند.

وزیر راه و شهرسازی استان مرکزی خاطرنشان کرد: یک معاهده و قرارداد بین کمیته امداد و بنیاد مسکن نیز ایجاد شده که سازمان برنامه و بودجه حمایت کرده و این برنامه‌ها استمرار خواهند داشت تا دهک‌های یک و دو تحت پوشش قرار بگیرند.

اسلامی در خصوص وام مسکن گفت: قصد افزایش وام مسکن را نداریم چراکه وام مسکن به افزایش قیمت مسکن کمک می‌کند و سبب می‌شود مشکلاتی ایجاد شود، هدف ما کنترل قیمت تمام شده با چند تدبیر است‌.

وی در خصوص تدابیر لازم در خصوص سفرهای نوروزی گفت‌: سفری خوش و ایمن را برای مردم آرزو داریم، مقدمات لازم در این خصوص فراهم و ستادها تشکیل شده است. سازمان راهداری اقدامات لازم را در خصوص بهبود جاده ها انجام داده است وامیدواریم با مقدماتی که فراهم شده و رعایت مقررات توسط مردم سال بی حادثه ای را پشت سر بگذاریم.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 28183 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60310 بازدید ]
8 سال پيش [ 35512 بازدید ]
9 سال پيش [ 20808 بازدید ]
6 سال پيش [ 20409 بازدید ]
5 سال پيش [ 14088 بازدید ]
8 سال پيش [ 13819 بازدید ]
9 سال پيش [ 12724 بازدید ]
6 سال پيش [ 10945 بازدید ]
8 سال پيش [ 9865 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9361 بازدید ]
4 سال پيش [ 9157 بازدید ]
4 سال پيش [ 8691 بازدید ]
5 سال پيش [ 8008 بازدید ]
7 سال پيش [ 8001 بازدید ]
4 سال پيش [ 7914 بازدید ]
3 سال پيش [ 7883 بازدید ]
4 سال پيش [ 7631 بازدید ]
5 سال پيش [ 7595 بازدید ]
4 سال پيش [ 7080 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1245 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1544 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1585 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1274 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1253 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1576 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1226 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1249 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1083 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1151 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1211 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1065 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1127 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1133 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1056 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 988 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1023 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 979 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 506 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 126 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 877 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 220 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 197 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 207 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 262 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 168 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 360 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 81 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 102 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 135 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 61 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1628 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 10 ماه پيش [ 2021 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 353 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1263 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 216 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 63 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 185 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید