شنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ /
58120
۰۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۶
447 بازدید
۰

لزوم توجه مجلس و دولت به افزایش بودجه مناطق عشایرنشین

به گزارش تبریز ما، دکتر محمدرضا پورمحمدی در دیدار رییس سازمان امور عشایر ایران و تعدادی از نمایندگان عضو فراکسیون عشایر مجلس شورای اسلامی با وی گفت: عشایر از جمله مهم‌ترین و موثرترین عوامل تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور محسوب می‌شوند و بدون تلاش این عزیزان؛ تامین نیاز کشور به گوشت و محصولات لبنی با […]



به گزارش تبریز ما، دکتر محمدرضا پورمحمدی در دیدار رییس سازمان امور عشایر ایران و تعدادی از نمایندگان عضو فراکسیون عشایر مجلس شورای اسلامی با وی گفت: عشایر از جمله مهم‌ترین و موثرترین عوامل تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور محسوب می‌شوند و بدون تلاش این عزیزان؛ تامین نیاز کشور به گوشت و محصولات لبنی با مشکل مواجه می شود.

وی افزود: رسیدگی به مشکلات و مطالبات عشایر، نیازمند یک عزم جدی در بین نمایندگان مجلس و مسئولان دولت است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت اتخاذ تدابیر مناسب در زمینه تولید محصولات غذایی استراتژیک و خودکفایی کامل در زمینه تولید محصولاتی همچون گوشت، گندم و جو تاکید کرد و ادامه داد: اهمیت این موضوع در زمان‌هایی همچون شرایط کرونایی فعلی، دوچندان می‌شود.

شاهین علایی مقدم، رییس سازمان امور عشایر ایران نیز در این جلسه عشایر را انسان‌هایی دوستدار طبیعت و مهربان معرفی کرد و ادمه داد: بدون شک، نقش عشایر در تحقق توسعه پایدار، نقشی مهم و غیرقابل انکار است.

وی ادامه داد: بسیاری از عشایر کشور، خواستار استفاده از آب مجازی برای کاهش فشار بر سفره‌های زیرزمینی منابع آبی هستند که خوشبختانه برنامه ریزی‌های مناسبی در این زمینه آغاز شده است.

وی تکمیل زنجیره تولید گوشت قرمز توسط عشایر را یکی از اساسی‌ترین اولویت‌های سازمان امور عشایر ایران دانست و ادامه داد: با اتحادیه مرکزی نیز در این زمینه، هماهنگی‌های بسیار موثری انجام شده است.

علایی مقدم با اشاره به تولید ۴۵۰ هزارتنی محصولات لبنی کشور توسط عشایر ابراز کرد: محصولات تولیدی این عزیزان باید برندسازی شده و با افراد که از نام و برند عشایر، سواستفاده می کنند برخورد شود.

وی همچنین از وجود بیش از هشت هزار گونه گیاهان دارویی در مناطق عشایری کشور خبر داد و افزود: متاسفانه آن چنان که باید و شاید از این ظرفیت در زمینه تامین نیاز داخل و همچنین صادرات به سایر کشورها استفاده نکرده ایم.

به گفته وی، ۱۵۰ میلیارد ریال برای تامین آب شرب عشایر، ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت برای تامین علوفه مورد نیاز دام عشایر در روزهای آتی به استان تخصیص می‌یابد و در ماه‌های آتی نیز ۵۰۰ دستگاه پنل خورشیدی قابل حمل به ارزش بیش از ۵۰ میلیارد ریال در بین عشایر استان توزیع می‌شود.

کریمی، نماینده مردم بابل، حاتمی، نماینده کلیبر، خداآفریین و هوراند و همچنین داوودی، نماینده مردم سراب در مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار از آمادگی قوه مقننه برای اصلاح برخی قوانین به نفع عشایر و توجه به افزایش سهم و بودجه استان های عشایر نشین در بودجه های سال آتی خبر دادند.

آخرین وضعیت واکسیناسیون جمعیت دامی استان در مقابل بیماری‌های مختلف نیز توسط امیرحسین بهداد، مدیرکل دامپزشکی استان ارائه شد.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=19920

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58120 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57964 بازدید ]
7 سال پيش [ 33183 بازدید ]
8 سال پيش [ 18564 بازدید ]
5 سال پيش [ 18168 بازدید ]
5 سال پيش [ 11905 بازدید ]
7 سال پيش [ 11616 بازدید ]
8 سال پيش [ 10515 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8746 بازدید ]
7 سال پيش [ 7691 بازدید ]
5 سال پيش [ 7236 بازدید ]
3 سال پيش [ 7109 بازدید ]
3 سال پيش [ 6605 بازدید ]
4 سال پيش [ 5914 بازدید ]
6 سال پيش [ 5868 بازدید ]
2 سال پيش [ 5853 بازدید ]
4 سال پيش [ 5653 بازدید ]
4 سال پيش [ 5617 بازدید ]
4 سال پيش [ 5570 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 41 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 34 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 319 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 42 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 413 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1196 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 339 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 449 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 230 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1150 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 251 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 379 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1128 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 361 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 282 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 217 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 255 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 221 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 3878 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 258 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 237 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 233 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید