سه شنبه, ۴ آذر ۱۴۰۴ /
61811
۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۰
1056 بازدید
۰

ریاست شورای عالی استانها اظهار داشت: انتخابات سرمنشا تحول و فرصتی طلایی است که حرف‌های جدی‌تر زده شود و گامی موثر در جهت آینده کشور برداشته شود.

دکتر شهرام دبیری با بیان این مطلب که انتخابات مجلس را در اسفند ماه سال جاری پیش رو داریم ابراز داشت: هر رأی مردم می‌تواند در پایداری و مقاومت نظام مقدس جمهوری اسلامی در برابر توطئه‌های استکبار جهانی ،آمریکا و هم پیمانانش ،نقش تعیین‌ کننده‌ای را ایفا نموده و قدرت چانه‌ زنی نظام را در […]



دکتر شهرام دبیری با بیان این مطلب که انتخابات مجلس را در اسفند ماه سال جاری پیش رو داریم ابراز داشت: هر رأی مردم می‌تواند در پایداری و مقاومت نظام مقدس جمهوری اسلامی در برابر توطئه‌های استکبار جهانی ،آمریکا و هم پیمانانش ،نقش تعیین‌ کننده‌ای را ایفا نموده و قدرت چانه‌ زنی نظام را در عرصه‌های بین‌المللی افزایش دهد.
رییس شورای شهر تبریز ادامه داد: مردم باید در صحنه حضور یابند چرا که هر گونه کوتاهی در انتخابات به ضرر میهن عزیزمان و جامعه تمام می‌شود.
دکتر دبیری خاطر نشان کرد: در شرایط کنونی کشور باید آگاهانه رای داد و در این دوره، باید ضمن در نظر گرفتن شایسته سالاری افرادی باید وارد مجلس شوند که اهل جناح بندی و درگیری نباشند و روحیه همکاری و تعامل و هم افزایی داشته باشند، و اهل مچ‌گیری و مقصر یابی نباشند، و روحیه خدمت به مردم را داشته باشند.

ریاست شورای عالی استانها اظهار داشت: انتخابات سرمنشا تحول و فرصتی طلایی است که حرف‌های جدی‌تر زده شود و گامی موثر در جهت آینده کشور برداشته شود.


دکتر شهرام دبیری

رییس شورای عالی استانها در ادامه اظهار داشت : این انتخابات بهترین فرصت است که حرف‌های جدی‌تر زده شود و در جهت حل مشکلات اساسی کشور گامهای موثری برداشته شود ،لذا باید برنامه ریزی کرد که مشارکت سیاسی در انتخابات بالا رود.شرکت در انتخابات و مشارکت سیاسی در آن، نوعی ادای وظیفه و مسئولیت پذیری فردی و اجتماعی و اطاعت از فرامین و منویات رهبری است که افزون بر مسائل سیاسی در حوزه های مختلف به ویژه اقتصاد تاثیرگذار است. لذا نباید موضوعاتی از قبیل اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی را به صورت منفک از هم دید، چرا که با دیدی عمیق به موضوع و در نگرشی نظام مند آنها بر هم تاثیر می گذارند و از هم تاثیر می پذیرند.
از مهمترین بحث های تاثیر گذار در انتخابات ،فعالیت مستمر احزاب در راه دستیابی به مشارکت است. در واقع با ورود به احزاب می توان در زمینه سیاسی پرورش پیدا کرده و به موازات این پرورش کارهای بزرگی انجام داد.
و از فواید دیگر عملکرد احزاب آن است که در نظام حزبی از حضور نامزدهای انتخاباتی کاسته میشود و‌ این اقدام موجب کاهش هزینه های ناشی از تعدد کاندیدا های انتخاباتی و افزایش قدرت تشخیص مردم می گردد.احزاب بر خلاف افراد در کنار ارائه برنامه دقیق افراد معتمد خود را جهت احراز مسئولیت های مختلف در معرض انتخاب مردم قرار می دهند و مردم با شناختی که از طریق احزاب از کاندیداها پیدا میکنند میتوانند آگاهانه تصمیم بگیرند و در این راستا ما تمام تلاش خود را بکار خواهیم بست تا بتوانیم گامی موثر در کشور برداریم.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 61811 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59694 بازدید ]
8 سال پيش [ 34880 بازدید ]
8 سال پيش [ 20180 بازدید ]
6 سال پيش [ 19764 بازدید ]
5 سال پيش [ 13483 بازدید ]
8 سال پيش [ 13217 بازدید ]
8 سال پيش [ 12102 بازدید ]
6 سال پيش [ 10379 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9228 بازدید ]
6 سال پيش [ 8831 بازدید ]
4 سال پيش [ 8573 بازدید ]
4 سال پيش [ 8113 بازدید ]
5 سال پيش [ 7468 بازدید ]
7 سال پيش [ 7428 بازدید ]
3 سال پيش [ 7302 بازدید ]
4 سال پيش [ 7124 بازدید ]
4 سال پيش [ 7101 بازدید ]
5 سال پيش [ 7075 بازدید ]
3 سال پيش [ 6129 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 431 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 547 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 529 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 428 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 431 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 542 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 418 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 408 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 533 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 364 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 390 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 378 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 337 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 386 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 382 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 347 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 355 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 345 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 331 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 173 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 30 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 207 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 195 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 140 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 206 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 179 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 27 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 12 ماه پيش [ 216 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 251 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 107 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 727 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 233 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 173 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 223 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 135 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 233 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1939 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 163 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید