جمعه, ۷ آذر ۱۴۰۴ /
61811
۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۰
1065 بازدید
۰

ریاست شورای عالی استانها اظهار داشت: انتخابات سرمنشا تحول و فرصتی طلایی است که حرف‌های جدی‌تر زده شود و گامی موثر در جهت آینده کشور برداشته شود.

دکتر شهرام دبیری با بیان این مطلب که انتخابات مجلس را در اسفند ماه سال جاری پیش رو داریم ابراز داشت: هر رأی مردم می‌تواند در پایداری و مقاومت نظام مقدس جمهوری اسلامی در برابر توطئه‌های استکبار جهانی ،آمریکا و هم پیمانانش ،نقش تعیین‌ کننده‌ای را ایفا نموده و قدرت چانه‌ زنی نظام را در […]



دکتر شهرام دبیری با بیان این مطلب که انتخابات مجلس را در اسفند ماه سال جاری پیش رو داریم ابراز داشت: هر رأی مردم می‌تواند در پایداری و مقاومت نظام مقدس جمهوری اسلامی در برابر توطئه‌های استکبار جهانی ،آمریکا و هم پیمانانش ،نقش تعیین‌ کننده‌ای را ایفا نموده و قدرت چانه‌ زنی نظام را در عرصه‌های بین‌المللی افزایش دهد.
رییس شورای شهر تبریز ادامه داد: مردم باید در صحنه حضور یابند چرا که هر گونه کوتاهی در انتخابات به ضرر میهن عزیزمان و جامعه تمام می‌شود.
دکتر دبیری خاطر نشان کرد: در شرایط کنونی کشور باید آگاهانه رای داد و در این دوره، باید ضمن در نظر گرفتن شایسته سالاری افرادی باید وارد مجلس شوند که اهل جناح بندی و درگیری نباشند و روحیه همکاری و تعامل و هم افزایی داشته باشند، و اهل مچ‌گیری و مقصر یابی نباشند، و روحیه خدمت به مردم را داشته باشند.

ریاست شورای عالی استانها اظهار داشت: انتخابات سرمنشا تحول و فرصتی طلایی است که حرف‌های جدی‌تر زده شود و گامی موثر در جهت آینده کشور برداشته شود.


دکتر شهرام دبیری

رییس شورای عالی استانها در ادامه اظهار داشت : این انتخابات بهترین فرصت است که حرف‌های جدی‌تر زده شود و در جهت حل مشکلات اساسی کشور گامهای موثری برداشته شود ،لذا باید برنامه ریزی کرد که مشارکت سیاسی در انتخابات بالا رود.شرکت در انتخابات و مشارکت سیاسی در آن، نوعی ادای وظیفه و مسئولیت پذیری فردی و اجتماعی و اطاعت از فرامین و منویات رهبری است که افزون بر مسائل سیاسی در حوزه های مختلف به ویژه اقتصاد تاثیرگذار است. لذا نباید موضوعاتی از قبیل اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی را به صورت منفک از هم دید، چرا که با دیدی عمیق به موضوع و در نگرشی نظام مند آنها بر هم تاثیر می گذارند و از هم تاثیر می پذیرند.
از مهمترین بحث های تاثیر گذار در انتخابات ،فعالیت مستمر احزاب در راه دستیابی به مشارکت است. در واقع با ورود به احزاب می توان در زمینه سیاسی پرورش پیدا کرده و به موازات این پرورش کارهای بزرگی انجام داد.
و از فواید دیگر عملکرد احزاب آن است که در نظام حزبی از حضور نامزدهای انتخاباتی کاسته میشود و‌ این اقدام موجب کاهش هزینه های ناشی از تعدد کاندیدا های انتخاباتی و افزایش قدرت تشخیص مردم می گردد.احزاب بر خلاف افراد در کنار ارائه برنامه دقیق افراد معتمد خود را جهت احراز مسئولیت های مختلف در معرض انتخاب مردم قرار می دهند و مردم با شناختی که از طریق احزاب از کاندیداها پیدا میکنند میتوانند آگاهانه تصمیم بگیرند و در این راستا ما تمام تلاش خود را بکار خواهیم بست تا بتوانیم گامی موثر در کشور برداریم.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 61811 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59722 بازدید ]
8 سال پيش [ 34918 بازدید ]
8 سال پيش [ 20225 بازدید ]
6 سال پيش [ 19799 بازدید ]
5 سال پيش [ 13505 بازدید ]
8 سال پيش [ 13243 بازدید ]
8 سال پيش [ 12139 بازدید ]
6 سال پيش [ 10410 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9265 بازدید ]
6 سال پيش [ 8870 بازدید ]
4 سال پيش [ 8609 بازدید ]
4 سال پيش [ 8148 بازدید ]
5 سال پيش [ 7507 بازدید ]
7 سال پيش [ 7468 بازدید ]
3 سال پيش [ 7334 بازدید ]
4 سال پيش [ 7164 بازدید ]
4 سال پيش [ 7119 بازدید ]
5 سال پيش [ 7103 بازدید ]
3 سال پيش [ 6185 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 475 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 596 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 589 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 483 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 480 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 602 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 465 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 449 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 591 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 405 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 426 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 434 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 373 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 428 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 427 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 387 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 391 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 383 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 362 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 185 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 261 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 268 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 99 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 166 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 234 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 84 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 130 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 114 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 30 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 336 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 180 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 120 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 154 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 217 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 119 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 227 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 200 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 199 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید