پنجشنبه, ۲۹ آبان ۱۴۰۴ /
49356
۰۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۹
693 بازدید
۰

افتتاح آزادراه تبریز- سهند منوط به رعایت اصول ایمنی است

رییس کل دادگستری آذربایجان‌شرقی اعلام کرد: شرط لازم و قطعی برای افتتاح آزادراه تبریز- سهند رعایت اصول ایمنی راهداری و راهنمایی و رانندگی است.


افتتاح آزادراه تبریز- سهند منوط به رعایت اصول ایمنی است

رییس کل دادگستری آذربایجان‌شرقی اعلام کرد: شرط لازم و قطعی برای افتتاح آزادراه تبریز- سهند رعایت اصول ایمنی راهداری و راهنمایی و رانندگی است.

به گزارش آژانس خبری تبریزما به نقل از ایرنا، موسی خلیل اللهی در جلسه بررسی آخرین وضعیت آزادراه تبریز – سهند با تاکید بر اینکه مجوز افتتاح  این آزادراه تنها با رعایت اصول ایمنی صادر می شود، افزود: به منظور حفظ حقوق عامه و پیشگیری از وقوع هر گونه جرم احتمالی در این مسیر، تنها به شرط رعایت شاخص های احداث آزادراه و مسایل ایمنی، اجازه افتتاح آزادراه تبریز- سهند داده خواهد شد.

وی با ابراز خرسندی از بهره برداری آزمایشی آزاد راه تبریز – سهند پس از سال ها انتظار اظهار داشت: البته احداث یک آزادراه مبنی بر رعایت شاخص هایی است که باید رعایت شود و متاسفانه تاکنون اصول مد نظر در این پروژه به طور کامل رعایت نشده است.

خلیل اللهی اضافه کرد: بر اساس مکاتبات انجام شده بین دادگستری کل استان با استانداری آذربایجان شرقی، در صورتی که مسایل ایمنی و شاخص های مدنظر در احداث آزاد راه رعایت نشود، به هیچ عنوان اجازه افتتاح و بهره برداری از آن داده نخواهد شد.

وی ادامه داد: متاسفانه خاطره خوبی از احداث برخی پروژه های راه سازی در آذربایجان شرقی از جمله اتوبان شهید کسایی که در طول ۱۷ کیلومتر اتوبان خروجی های متعددی ایجاد شده است و این موضوع عامل افزایش تصادفات و تصرف اراضی ملی شده، در اذهان عمومی مردم وجود ندارد.

رییس کل دادگستری آذربایجان شرقی گفت: با توجه به این مساله و با هدف حفظ حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم و خطرات احتمالی برای شهروندان، تنها به شرط رعایت شاخص ها و استانداردهای ملی ساخت آزادراه و مسایل ایمنی، افتتاح آزادراه تبریز- سهند ممکن خواهد شد.

طرح ساخت آزادراه ۲۲ کیلومتری تبریز – سهند به سال ۱۳۸۷ تصویب شد، اما تا مدت ها پیشرفت چندانی نداشت که با آغاز فعالیت دولت تدبیر و امید و با در نظر گرفتن مطالبه به حق مردم در تسریع بهره برداری از این طرح مهم راه سازی، تحقق آن در محور فعالیت های مدیریت ارشد آذربایجان شرقی قرار گرفت.

بر این اساس ۵۳ درصد از تملک اراضی واقع در محدوده طرح طی ۳ سال  اخیر  محقق شد و  هزینه ۲۰۰ میلیارد تومانی اجرای آن نیز به دلیل افزایش قیمت مصالح به ۲۶۰ میلیارد تومان افزایش یافت.

گزارش‌ها حاکی است با وجود اینکه این آزادراه هنوز به بهره برداری کامل و رسمی نرسیده است، اما تردد ساکنان شهر جدید سهند از این محور ارتباطی در روزهای اخیر شدت گرفته است.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 49356 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59646 بازدید ]
8 سال پيش [ 34831 بازدید ]
8 سال پيش [ 20129 بازدید ]
6 سال پيش [ 19711 بازدید ]
5 سال پيش [ 13443 بازدید ]
8 سال پيش [ 13181 بازدید ]
8 سال پيش [ 12039 بازدید ]
6 سال پيش [ 10331 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9177 بازدید ]
6 سال پيش [ 8781 بازدید ]
4 سال پيش [ 8527 بازدید ]
4 سال پيش [ 8063 بازدید ]
5 سال پيش [ 7420 بازدید ]
7 سال پيش [ 7385 بازدید ]
3 سال پيش [ 7246 بازدید ]
4 سال پيش [ 7084 بازدید ]
4 سال پيش [ 7054 بازدید ]
5 سال پيش [ 7033 بازدید ]
3 سال پيش [ 6037 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 372 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 468 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 446 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 360 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 362 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 471 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 364 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 351 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 450 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 294 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 335 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 322 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 281 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 327 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 338 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 284 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 287 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 291 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 279 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 155 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 888 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 872 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 367 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 374 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 536 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 81 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 146 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1492 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 490 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 286 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1087 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 581 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 398 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 629 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 315 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 104 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1256 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 401 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 521 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 327 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید