دوشنبه, ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ /
49356
۰۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۹
747 بازدید
۰

افتتاح آزادراه تبریز- سهند منوط به رعایت اصول ایمنی است

رییس کل دادگستری آذربایجان‌شرقی اعلام کرد: شرط لازم و قطعی برای افتتاح آزادراه تبریز- سهند رعایت اصول ایمنی راهداری و راهنمایی و رانندگی است.


افتتاح آزادراه تبریز- سهند منوط به رعایت اصول ایمنی است

رییس کل دادگستری آذربایجان‌شرقی اعلام کرد: شرط لازم و قطعی برای افتتاح آزادراه تبریز- سهند رعایت اصول ایمنی راهداری و راهنمایی و رانندگی است.

به گزارش آژانس خبری تبریزما به نقل از ایرنا، موسی خلیل اللهی در جلسه بررسی آخرین وضعیت آزادراه تبریز – سهند با تاکید بر اینکه مجوز افتتاح  این آزادراه تنها با رعایت اصول ایمنی صادر می شود، افزود: به منظور حفظ حقوق عامه و پیشگیری از وقوع هر گونه جرم احتمالی در این مسیر، تنها به شرط رعایت شاخص های احداث آزادراه و مسایل ایمنی، اجازه افتتاح آزادراه تبریز- سهند داده خواهد شد.

وی با ابراز خرسندی از بهره برداری آزمایشی آزاد راه تبریز – سهند پس از سال ها انتظار اظهار داشت: البته احداث یک آزادراه مبنی بر رعایت شاخص هایی است که باید رعایت شود و متاسفانه تاکنون اصول مد نظر در این پروژه به طور کامل رعایت نشده است.

خلیل اللهی اضافه کرد: بر اساس مکاتبات انجام شده بین دادگستری کل استان با استانداری آذربایجان شرقی، در صورتی که مسایل ایمنی و شاخص های مدنظر در احداث آزاد راه رعایت نشود، به هیچ عنوان اجازه افتتاح و بهره برداری از آن داده نخواهد شد.

وی ادامه داد: متاسفانه خاطره خوبی از احداث برخی پروژه های راه سازی در آذربایجان شرقی از جمله اتوبان شهید کسایی که در طول ۱۷ کیلومتر اتوبان خروجی های متعددی ایجاد شده است و این موضوع عامل افزایش تصادفات و تصرف اراضی ملی شده، در اذهان عمومی مردم وجود ندارد.

رییس کل دادگستری آذربایجان شرقی گفت: با توجه به این مساله و با هدف حفظ حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم و خطرات احتمالی برای شهروندان، تنها به شرط رعایت شاخص ها و استانداردهای ملی ساخت آزادراه و مسایل ایمنی، افتتاح آزادراه تبریز- سهند ممکن خواهد شد.

طرح ساخت آزادراه ۲۲ کیلومتری تبریز – سهند به سال ۱۳۸۷ تصویب شد، اما تا مدت ها پیشرفت چندانی نداشت که با آغاز فعالیت دولت تدبیر و امید و با در نظر گرفتن مطالبه به حق مردم در تسریع بهره برداری از این طرح مهم راه سازی، تحقق آن در محور فعالیت های مدیریت ارشد آذربایجان شرقی قرار گرفت.

بر این اساس ۵۳ درصد از تملک اراضی واقع در محدوده طرح طی ۳ سال  اخیر  محقق شد و  هزینه ۲۰۰ میلیارد تومانی اجرای آن نیز به دلیل افزایش قیمت مصالح به ۲۶۰ میلیارد تومان افزایش یافت.

گزارش‌ها حاکی است با وجود اینکه این آزادراه هنوز به بهره برداری کامل و رسمی نرسیده است، اما تردد ساکنان شهر جدید سهند از این محور ارتباطی در روزهای اخیر شدت گرفته است.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 49356 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60302 بازدید ]
8 سال پيش [ 35507 بازدید ]
9 سال پيش [ 20804 بازدید ]
6 سال پيش [ 20405 بازدید ]
5 سال پيش [ 14083 بازدید ]
8 سال پيش [ 13814 بازدید ]
9 سال پيش [ 12718 بازدید ]
6 سال پيش [ 10942 بازدید ]
8 سال پيش [ 9860 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9357 بازدید ]
4 سال پيش [ 9153 بازدید ]
4 سال پيش [ 8688 بازدید ]
5 سال پيش [ 8001 بازدید ]
7 سال پيش [ 7999 بازدید ]
4 سال پيش [ 7910 بازدید ]
3 سال پيش [ 7878 بازدید ]
4 سال پيش [ 7626 بازدید ]
5 سال پيش [ 7590 بازدید ]
4 سال پيش [ 7077 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1241 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1536 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1580 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1268 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1246 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1572 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1219 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1241 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1561 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1076 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1142 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1205 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1057 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1123 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1131 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1051 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 982 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1020 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 976 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 503 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 413 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 519 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 459 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 81 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 193 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 578 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 448 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 462 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 465 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 219 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 890 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 449 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 428 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1015 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 407 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 198 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 465 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 199 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 704 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 460 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید