سه شنبه, ۲۷ آبان ۱۴۰۴ /
58805
۲۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۵
786 بازدید
۰

آمده‌ایم تا نام تبریز را دوباره بلندآوازه کنیم!

به گزارش آژانس خبری تبریز ما در این بیانیه آمده است:ملّت پرافتخار تبریز!سلام. روزی و روزگاری، شهر تبریز، مرکز تمدن‌ساز منطقه‌ای به وسعت خاورمیانه امروز و فراتر از آن بود! مراکز علم و دانش در جای‌جای آن چشم‌ها را خیره می‌کرد و آرزوی تبریزی بودن را در دل‌های بسیاری از عاشقان این شهر می‌نشاند.ابرکی یا […]



به گزارش آژانس خبری تبریز ما در این بیانیه آمده است:
ملّت پرافتخار تبریز!
سلام. روزی و روزگاری، شهر تبریز، مرکز تمدن‌ساز منطقه‌ای به وسعت خاورمیانه امروز و فراتر از آن بود! مراکز علم و دانش در جای‌جای آن چشم‌ها را خیره می‌کرد و آرزوی تبریزی بودن را در دل‌های بسیاری از عاشقان این شهر می‌نشاند.
ابرکی یا ناقتی طاب الامور
انّ تبریزاً مناخات الصّدور
اسرحی یا ناقتی حول الرّیاض
ان تبریزا لنا نعم المفاض
تبریز، شهری بود که به دانشمندان و بازرگانان و هنرمندان خود می‌نازید و شاعران و عارفان، آرزوی زندگی در این شهر را در خیال خود می‌پروردند.
نام بلندآوازه تبریز، و هنرمندان و دانشمندان و معمارانش، همچون سندی برای افتخار بر کتیبه‌ها، مساجد و مراکز علمی و دینی شهرهایی چون سمرقند، استانبول، بغداد، قاهره، هرات و دیگر شهرهای بزرگ می‌درخشید و مایه مباهات هر تبریزی بود.

اهالی محترم تبریز!
زیبا سخن گفتن و عالمانه صحبت کردن، یکی از مهمترین نشانه‌های اهالی تبریز بود و هست. چرا که از اهل فضل و اهل علم، چیزی جز این انتظار نمی‌رود.
احیای مجد و عظمت نام تبریز، در گرو پرورش نسلی فرهیخته، اندیشمند و اهل فضل است و این جز با روی کار آمدن اشخاصی که اینگونه می‌اندیشند و بر حمایت از نسل آینده‌نگر و پیشرو در این شهر باستانی تاکید دارند میسر نمی‌باشد.
ما برآنیم تا با حضور در شورای کلان‌شهر تبریز، با تدوین قوانین و برنامه‌هایی جامع، با مشورت عموم مردمان علاقمند به عزت و آبادانی تبریز، فرصت و زمینه‌ای برای بازگشت تمام تبریزیان اهل فکر و اندیشه، صاحب صنعت و هنر، دانشمند و دانشگاهی که به دلایل مختلف در اقصی نقاط ایران و جهان پراکنده شده‌اند فراهم آوریم و به همه اهل ایران نشان دهیم که ما دوباره آمده‌ایم؛ آمده‌ایم تا نام تبریز را دوباره بلندآوازه کنیم. ما رویایی داریم: رویای بازگشت دوباره به تبریز. همه ما باید به تبریز بازگردیم؛ از هم‌صحبتی با یکدیگر، از محبت به همدیگر، از یکرنگ بودن، از گردش در خیابان‌ها و محلات قدیم و جدید آن، لذت ببریم.
ما باید سرمایه‌های مادی و معنوی تمامی اهل تبریز را برای عمران و توسعه این شهر به‌کار بگیریم و با ایجاد زمینه‌های قانونی و شناخت درست از تبریز، زمینه‌ساز رشد و شکوفایی‌اش باشیم. به امید خدا، به یاری تبریز، می‌شتابیم.
ساربانا بار بگشا ز اشتران
شهر تبریزست و کوی گلستان
فر فردوسی‌است این پالیز را
شعشعه عرشی‌است این تبریز را
هر زمانی نور روح‌انگیز جان
از فراز عرش بر تبریزیان

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=21055

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58805 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59627 بازدید ]
8 سال پيش [ 34809 بازدید ]
8 سال پيش [ 20110 بازدید ]
6 سال پيش [ 19694 بازدید ]
5 سال پيش [ 13421 بازدید ]
8 سال پيش [ 13163 بازدید ]
8 سال پيش [ 12019 بازدید ]
6 سال پيش [ 10311 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9161 بازدید ]
6 سال پيش [ 8767 بازدید ]
4 سال پيش [ 8508 بازدید ]
4 سال پيش [ 8052 بازدید ]
5 سال پيش [ 7404 بازدید ]
7 سال پيش [ 7369 بازدید ]
3 سال پيش [ 7232 بازدید ]
4 سال پيش [ 7068 بازدید ]
4 سال پيش [ 7040 بازدید ]
5 سال پيش [ 7023 بازدید ]
3 سال پيش [ 6002 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 350 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 434 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 415 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 336 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 342 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 435 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 345 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 330 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 415 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 274 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 307 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 298 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 262 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 313 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 312 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 264 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 268 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 277 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 265 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 150 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 403 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 513 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 383 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 423 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 477 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 345 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 138 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 395 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 422 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 640 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1641 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 427 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 2409 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 348 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 339 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 364 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 397 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 630 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 857 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 158 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید